היי לכולם....

uלוליטה 4

New member
היי לכולם....

היי לכולם אני נשואה בת 23 עם ילד אחד ובזמן האחרון אני חושבת הרבה על האפשרות להיות אם פונדקאית בגלל בעיות כספיות. השאלה היא אם בכלל אשה נשואה יכולה להיות אם פונדקאית? ואם כן יש אפשרות לשהות בחו"ל ולעבור שם את כל התהליך של ההריון והלידה? מצפה לתשובה.

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום לולויטה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

חוק הפונדקאות שנחקק בישראל ב-1996 לא מתיר לאישה נשואה להיות פונדקאית. הסיבה היא הלכתית, לפי ההלכה אישה נשואה היולדת ילד שלא מזרע בעלה יולדת בעצם ממזר. לגבי פונדקאות בחו"ל, יש במערכת הקישורים של הפורום קישורים לאתרים בנושא פונדקאות בחו"ל, את יכלה לנסות לבדוק דרכם. בהצלחה

אבל הביצית גם לא שלה

הסבירו לי ונראה לי שהבנתי טוב מאוד שהביצית לא של הפונדקאית, זה לא שהיא עשתה לעצמה ילד ממישהו שהוא לא בעלה, זה בכלל לא ילד שלה. הבנתי נכון? אורה

מירבי*

New member
אורה, הבנת נכון../images/Emo13.gif

הביצית לעולם לא תהיה של הפונדקאית, ההתייחסות ההלכתית רואה רק חלק מהעניין ובכל זאת כולנו מחוייבים לה.

mondani5

New member
לוליטה ברוכה הבאה!

אכן בארץ אשה נושואה לא יכולה לשמש כפונדקאית,אך יש מדינות שאכן את יכולה לשמש כפונדקאית ואף עם הביצית שלך. בהצלחה אירית

נמשושה

New member
פה בארה"ב כשאומרים

פונדקאות, אני חושבת שהאסוציאציה הראשונה שעולה היא ביצית של הפונדקאית. המון אנשים שסיפרתי להם על הפונדקאות ישר שאלו אותי איך לא פחדתי שהיא תרצה את הילד..("שמענו סיפורים על....") היה פעם סרט כזה, והוא חדר לתודעה של כולם כאילו פונדקאות משמע ביצית של הפונדקאית. קיצור, אני כל פעם מסבירה מחדש שאצלנו בישרואל לא עושים דברים כאלה, וחוץ מזה עם ביצי משק טריות מספר 1 כמו שלי אין גם צורך. יום נעים

מירבי*

New member
נמשושה- הסרט הזה עשה נזק גדול

זה לא להאמין איזו השפעה יש לספר הזה על דעת הקהל, כל אדם ששומע על פונדקאות מזכיר את הסרט הזה כדבר שגרם לו לחשוב שבפונדקאות מסתבכים.. בסרט המדובר baby m, הביצית שייכת לפונדקאית וזה מה שגורם לה לא לרצות בסופו של דבר למסור את התינוקת. דארלינג, טיפלתי לך בעניינים ועכשיו נשאר לנו לחכות לבשורות משמחות

uלוליטה 4

New member
קודם כל תודה לכולן על התשובות..

ואירית אם יש לך מידע באיזה מדינות כן אפשר לאשה נשואה לשמש כאם פונדקאית או ידוע לך על אתר מסויים(בעברית) שאני יכולה לעיין בו אודה לך מאוד. ועוד שאלה קטנה, במידה ואפשרו לי לשמש כאם פונדקאית במדינה אחרת על מי חלות כל ההוצאות של השהייה במדינה והטיפולים שם?

מירבי*

New member
לוליטה,רק בישראל אסור.

בכל מדינה בעולם שמותר לעשות פונדקאות, מותר לאישה נשואה למשמ פונדקאית, ההגבלה היא הלכתית ולכן רק כאן זה תופס. באנגליה למשל אין הגבלה על שום דבר, אצרף לך קישור לאתר על פונדקאות באנגליה. בקליפורניה ישנו מרכז פונדקאות גדול וגם שם אין הגבלות כמעט. פונדקאות באנגליה

mondani5

New member
לוליטה יקירה!!

עד כמה שידוע לי מותר בארה"ב ובבריטניה לאחרונה אחות שמשה פונדקאית לאחיה.ואם שמשה פונדקאית לבתה. אני אברר לך ואהיה אתך בקשר. בכל מצב ההוצאות חלות על ההורים המיועדים,ידוע לי מקרים שהופרו בחו"ל באמצאות פונדקאית עם הביצית שלה וההורים המיועדים בסוף ההריון חזרו לשם על מנת לסיים את ההליך. בברכה אירית

למעלה