היי לכולם!!!

דיוה16

New member
היי לכולם!!!

טוב אני ידידה של im the sun , מעטים מכירים אותי מהצט של אנגלינה... שד"א, אני בו רק עם ראם, אנשים מה קרה לכם 0:00 זה מאוחר בשבילכם? אז בקיצור רק רציתי להביא לכם כתבה שמצאתי באינטרנט על אנגלינה זתאמינו או לא, היא אוהבת לאכול מקקים !!! אז ביי לכולם... לילה טוב....

Im The Sun

New member
אני לא מכיר אותה

היא סתם נטפלת לכל פורום שאני חבר בו וישר חושבת שכולם יאהבו אותה כי היא מכירה אותי... סתם.. היא בסדר
כשהיא ישנה... סתם צלילי, תודע על הכתבה :)

Im The Sun

New member
אני עומד לראות את טומב ריידר

סוד החיים!! איזה כיף לי, כבר ראיתי בקולנוע אבל שטויות זה גם כיף לראות ככה...

דיוה16

New member
זה בסדר ראם...

אתה יכול להגיד להם שלא ראית בקולנוע, כי עכשיו הכרטיבים יקרים... טוב אני לא כתבתי את התגובה הזאת רק בשביל לרדת על ראם, כי אני עושה את זה כבר 24 שעות ביממה וזה מתחיל לשעמם...
סתם ראם...... , אוהבים אותך (לא...) רציתי לשאול אם למישהו יש מושג מתי ישדרו נערה בהפרעה בטלויזיה? כי אני עדיין לא ראיתי את הסרט הזה....

Im The Sun

New member
זה למה אמרתי שאני לא מכיר אותך...

טוב, ירד לי קובץ פגומי אז אני לא אראה היום...

pinoki

New member
אולה דיוההההה

ראיתי אותך בצאט אתמול אבל לא יצא לי להכיר אותך, סורי, קצת מיהרתייי אז קודם כל התנצלות על הנטישה של אתמול אז דיוה ספרי מי את בת כמה ומאיפה
ויש לך כבר רומן עם אנג'לינה

דיוה16

New member
זה בסדר... ../images/Emo8.gif

אז אני צליל עוד חודשיים אני אהיה בת
17......
אני גרה בצפון, איפה ש Im the sun גר. אל תסקלו אותי, אבל אני לא מעריצה את אנג'לינה.
אני חושבת שהיא מאוד יפה ויודעת לשחק, אבל אני לא מעריצה אותה.... אבל זה לא מונע ממני לקרוא ידיעות עליה, ולראות סרטים שהיא מופיעה בהם (למרות שלא ראיתי הרבה)... וזהו..... ורציתי להוסיף שיש לכם אחלה פורום פה.....

למעלה