היי לכולם!!! אני חדשה ממצב? מישהו יכול להסביר לי איך הכל הולך פה????????? אני אשמח תודה בייייייייי
G Gili Angel New member 21/9/03 #1 היי לכולם!!! אני חדשה ממצב? מישהו יכול להסביר לי איך הכל הולך פה????????? אני אשמח תודה בייייייייי
P PopPy New member 21/9/03 #2 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif את מוזמנת לקרוא את הודעת המנהלים, ולהשתלב בדיונים .
F f o x g i r l New member 22/9/03 #3 ../images/Emo65.gif../images/Emo140.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif
../images/Emo65.gif../images/Emo140.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif
ע עמוס מרון New member 22/9/03 #5 ברוכה הבאה! ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif נשמח לעזור! יש שאלות ספציפיות? אם יש בעיות עם המערכת הטכנית, אפשר לפנות לפורום "תמיכה בתפוז" (מס' 10)
ברוכה הבאה! ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif נשמח לעזור! יש שאלות ספציפיות? אם יש בעיות עם המערכת הטכנית, אפשר לפנות לפורום "תמיכה בתפוז" (מס' 10)
ס סקייטר גירל New member 25/9/03 #8 קצת(מאוווד) באיחור -ברוכה הבאה! אני מקווה שתישארי פה ולא תכתבי הודעה אחת ותברחי כמו כולם(רגע....אנחנו פחידים פה מישהו????????) אניס קייטי ו-כיף פה זה מה שהולך צוחקים ונהנים!
קצת(מאוווד) באיחור -ברוכה הבאה! אני מקווה שתישארי פה ולא תכתבי הודעה אחת ותברחי כמו כולם(רגע....אנחנו פחידים פה מישהו????????) אניס קייטי ו-כיף פה זה מה שהולך צוחקים ונהנים!