היי לכולם.!!!

TMCCHAN

New member
היי לכולם.!!!

קבלתי מתנה מחשב פיסי פוקט של HP 1900. רציתי לדעת אם משהו יכול לכוון אותי למקום בו ניתן למצוא תוכנה אשר תעדכן לי חגים ביומן, במקביל אפשרות להפוך את הEXEL לעיברית. אם ידוע לכם על אתר בו ניתן למצוא תוכנות, משחקים וכו.. בעיברית. בתודה וכבוד רב סער TmcChan

עדי.פ

New member
מאוד פשוט

חגים עבריים- להוסיף לאאוטלוק השולחני והם יסונכרנו עברית- עוד יותר פשוט- לרכוש את העברית יש שתי חברת עם חסידים ומשמיצים לכל סוג

עדי.פ

New member
מאוד פשוט

חגים עבריים- להוסיף לאאוטלוק השולחני והם יסונכרנו עברית- עוד יותר פשוט- לרכוש את העברית יש שתי חברת עם חסידים ומשמיצים לכל סוג

TMCCHAN

New member
תודה

תודה על התגובות הרבות. אני מבין את הרצון הנפלא שלכם לעזור אך השמח אם תשלחו אותי למקום מדויק בו ניתן למצוא תשובה לשאלתי. תודה ושבוע טוב.

ron20

New member
../images/Emo26.gif

כנס ל outlook לך ל כילים --> אפשרויות --> אפשרויות לוח שנה --> הוספת חגים שם תוכל לבחור בחגי ישראל (ונוספים) לגבי עברית: שתי אופציות 1 2 דפדף בפורום להבדלים.

TMCCHAN

New member
היי

אתה יכול לשלוח לי את אותם סדר של פעולות רק באנגלית בבקשה. איכן אני נכנס כדי להוסיף חגים? אגב אם אני יוסיף למחשב הכללי זה יופיע גם בפיסי פוקט?

ron20

New member
../images/Emo36.gif

hey, open outlook go to: tools --> preferences --> calendar options --> add holidays you can chose all kind of holidays inclue Israel ... הפעולה תוסיף את החגים ללוח השנה, במידה ואתה מסנכרן את לוח השנה אז החגים יעברו ל PPC. enjoy ...

TMCCHAN

New member
שוב תודה על התשובה המהירה.

אך לאחר שביצעתי את מה שכתבת לי, אני עדיין לא מצליח לראות חגים בלוח שנה. יכול לאיות שיש משהו שאני לא עשיתי, או אולי יש משהו שאני לא רואה או שאני לא מסתכל למקום הנכון השמח אם תוכל להדריך אותי לכוון הנכון. מקווה שלא שיגעתי אותך כבר. שיהיה לך ערב טוב ומקסים

ron20

New member
כנס לצ'אט של הפורום ../images/Emo43.gif

ב 10 דק' הקרובות אני פה ... (ו .. לא שיגעת אותי
)

genesis

New member
הוספת חגים עבריים

שלום לך ידידי כנס לקישור הזה הוא מסביר בצורה ברורה ומובנת בעברית צחה כולל איורים כיצד לפתור את הבעיה שציינת אם תתקל בבעיות נוספות אשמח לעזור איציק סגל

למעלה