היי לכולם

היי לכולם

אני חדשה כאן באתר......... ואני רוצה להעלות שאלה ושהגברים כאן יענו לי מה חושבים שלכם ברבי

דחוף ....

בחור מגיע באמצע הלילה מתקשר ומודיע שהוא מתחת לבית הוא הגיע מירושלים עד חולון כדרך אגב......ככה אמר. הוא מגיע אני עם חברה לא יכולה לעזוב אותה. הוא מתעצבן נעלב ונפגע ...... מה אתם הייתם מרגישים???????? אני חושבת שהוא לא היה צריך להיפגע כי לא קבענו כלום , והייתי עם חברה לא יפה ככה לעזוב אותה. מה לא?????? גברים????????

night mistress

New member
בתור אשה אני יכולה לומר לך שהיית

צריכה למצוא פיתרון.. אם מישהו היה עוש לי את זה הוא לא היה רואה אותי פעם נוספת.. חוץ מזה, את בטוחה שהיית עם חברה? כי חברות בדרך כלל אין בעיה לעזוב, הן מבינות יפה מאוד..

להב 31

New member
../images/Emo31.gif לא מסכים איתך

הבחור הגיע באמצע הלילה, ללא תיאום וללא התרעה מראש. הוא לא צריך לצפות שהיא תעזוב את כל עיסוקיה ותתפנה אליו. אם מישהי היתה עושה לי דבר כזה (מעמידה אותי בפני עובדה), סביר להניח שהייתי מגיב בדרך דומה. אולם, אני מסכים איתך לגבי דבר אחד- חברים וחברות אכן מבינים עיניין בסיטואציה כזאת. עצם העובדה שלא "בערה בעצמותיה" התחושה של לעזוב הכל ולפגוש את הבחור, מעידה על כך שאולי היא מתעניינת בו אך לא כל כך מעוניינת בו. נייט, שיהיה לך יום מקסים וסוף סוף יש בינינו חילוקי דעות

אני מאוד רוצה אותו

והחברה הבינה טוב מאוד , היא גם הציעה ללכת . אבל אני לא הייתי מוכנה ככה לסלק אותה , אני ממש מעוניינת בו אבל גם לי יש עקרונות. שמחתי שהוא בא אבל לא יכולתי כי גם אני פעם נפגעתי מחברה טובה בעבר שעזבה אותי ו8התעלמה ממני למשך שנה וחצי לטובת החבר. כל כך נפגעתי הייתי אוויר בשבילה מאז החלטתי לא לעשות זאת בחיים . כי אני יודעת מה ההרגשה . גם אם הבינה זאת לא דרך הוא צריך להבין אני רק מקווה שהוא יסלח והאגו הגברי יאפשר זאת. נראה לכם שהוא יבוא שוב??????

להב 31

New member
אם הוא רוצה ואוהב

הוא יסלח, יתגבר ויבוא שוב. את כמובן צריכה להתחנף ולהחמיא לאגו הגברי שלו, שנפגע מעט. בהצלחה !

כיסוף

New member
קצת סדר בדברים

לבוא באישון לילה מירושלים עד חולון בלי תיאום נשמע לי לא כל כך אה יה יייה הוא בטח לא בא לשיר סרנדה מתחת לחלון או לקרוא לה כמו בשיר של אייל גולן "צאי אל החלון" זה כמו קביעת עובדה אני כאן באתי מרחוק תרדי למטה.
מצד אחד יפה מצידו על ההשקעה לבוא אליה מרחוק ומצד שני לבחורה יש גם חיים משלה. כן היתה לה אורחת בבית. לא נעים לה מהאורחת...... אבל האורחת היתה מבינה אם היא היתה רוצה לדבר עם החבר לאיזה שיחה face to face שהיא עסוקה שלא באים בשעות כאלה לביקור קרובים או גם להגיד אני מתרגשת שאתה חושב עליי עד כדי כך שהלב שלך הביא אותך הלום.. אני גם לא יודעת מה זה אמצע הלילה בשבילך
אבל כמו שאומרים (נא לפתוח יומנים
או אני לא זמין, אני לא פנוי המנוי אינו זמין לאהבה
,סתם סתם חוש הומור שלי תתרגלו לזה בתגובות שלי
) ואת צודקת הוא לא היה אמור להיפגע. כי לא קבעתם כלום! הוא בא על דעת עצמו אני מסכימה איתך בכל זאת בשיקול הזה.

goldboxer

New member
אל "תאכלי" את הלוקש של "נעלבתי"

את לא חייבת לו כלום.. אנחנו הגברים יודעים שאתן נבהלות מלפגוע.. ומשחקים על זה לפעמים...

עכשיו כל כך לא נעים לי

הוא לא בא במיוחד אליי אבל אני יודעת שכן. אוףףףףףףףףף נמאס לי כבר מהמשחקיםםםםםם

עזבי אותך ממנו..

אפילו אם הוא היה מחולון, להופיע ככה באמצע הלילה ולדרוש "תרדי למטה" מבלי לקבוע ולא כלום - זה רק מראה על זלזול וחוסר התחשבות. ואם תמשיכי איתו בקשר תראי שזה תמיד יהיה ככה. אז תעשי לעצמך טובה ותנפנפי אותו. .אלא אם את מהמזוכיסטיות האלה שאוהבות שמשחקים בהן..

לצלצל ולהתנצל

הבחור בא בשבילך מרחוק וכך את מנפנפת אותו? ממש מעליב. וזה לא שהיה לך משהו נורא חשוב ובלתי ניתן לדיחוי. אז הוא רצה לעשות לך הפתעה, דווקא נחמד מצידו. מה הוא קיבל בתמורה - סטירת לחי. איך היית מרגישה אם לך היו עושים את זה? לא הבנתי פה עוד משהו. אם כל כך חשוב לך (נגיד) לא לעזוב את החברה, מה הבעייה להזמין אותו לעלות ושיצטרף אליכן? סיכום: לצלצל, להתנצל, להתחנף, לשאול אותו איך את מפצה אותו.

עדיין לא ברור לי..

איזה מין דביל נוסע מירושלים לחולון באמצע הלילה ועוד בלי לקבוע מראש?!

לשאלתך

מי הדביל שנוסע מירושלים לחולון? זה בדיוק אותו הבחור שברבי שלנו מאד רוצה. אתה רוצה להתווכח איתה על זה? דביל? טוב, אתה אמרת. מי אני שאגיד משהו אחר. אתה יודע מה? מה דעתך שנפתח שירשור חדש "אני רוצה להפתיע בחורה שמוצאת חן בעיניי, ולבקר אותה בבית שלה בלי הודעה מוקדמת (אני גר במרחק שעה נסיעה ממנה). מה דעתכם? רעיון מדליק או מעצבן?" אגב, מה דעתך על מסיבות הפתעה?

אני מאוד שמחתי

שהוא בא........ ועכשיו עצוב כי הוא עדיין כועס ...... בתוך תוכו אני יודעת.

הוא כועס? זה יעבור לו

כפי שכבר אמרתי... להתנצל, להגיד לו שזה היה נחמד מצידו להפתיע אותך, ולשאול אותו איך את מפצה אותו. לא רק אלוהים יודע לסלוח. גם אנשים יודעים. אל דאגה. הכעס יעבור לו.

נהג קטר

New member
נו,יש גם כאלה

זה לא שאתם יוצאים כמה שנים שהוא יכול לנחות עליך ככה,בלי להודיע,סה"כ עכשיו הכרתם,ויש את סוג הגברים (ילדים) שחושבים שזה נורא רומנטי ומצפים שאחרי המעשה האצילי הזה תיפלי לזרועותיו ,אבל האמת שזה מעשה נאיבי ,אם כי נוגע ללב,אבל הוא צריך להבין שיש גם משהו שנקרא מציאות והיא לא תמיד תואמת את החלום שלו...את לא צריכה להתנצל ,רק להבהיר את המצב וזהו,הוא עוד ילמד,מתישהו..

יש בו צדדיים מאוד ילדותיים

לא חושב לפני שמדבר כועס מתעצבן ושופט בלי להקשיב אבל עדיין הוא עושה לי את זה אבל זהו זה נגמר

למעלה