היי לכולם....

אישה 34 ג

New member
היי לכולם....

לי אין שום בעיות, העיקר בריאות הכל בסדר עם הילד.. וזהו.. חסר דבר אחד וזה גבר טוב ונחמד............................

אולי את לא ממש מרגישה בזה צורך?

אולי זה נחמד לחשוב על מישהו שיחבק אותך בלילב, מצד אחד, אבל את לא ממש מוכנה להשקיע בזה, מצד שני? אולי זה לא גבוה כל כך בסולם העדיפות שלך? בשביל להיות עם גבר טוב, לא צריך הרבה לצאת - צריך אחד מתאים!! כדי שגבר מתאים יגיע, צריך לסדר לו מקום בחייך אני לא ממש בטוחה שיש - את נשמעת אישה מרוצה. ובכל זאת, אמרת שחסר... אם תאתרי בתוכך למה אמרת שחסר (מה באמת חסר לך) אם תאתרי מה גורם לך לשים את זה בעדיפות לא מעשית (עובדה!! - אין) ואם את באמת רוצה שינוי, התת מודע שלך יזמן לך את האחד והיחיד שיתאים כמו כפפה. מה דעתך?

אישה 34 ג

New member
צריכה ומרגישה...

לא מוכנה להשיע ? אני מאמינה שאת לא ילדה את מבינה וגם אם אני מוכנה, אין לי אפשרות להכיר אף אחד אם אני בבית וגם בחור נחמד, לחדש לך שבבית לא מכירים אנשים כמו שיוצאים... לא רק רוצה צמאה לאהבה......

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לא צריך לצאת לבלות כדי להכיר... רק לצאת קצת מהבית ( כן, גם לגינה או לסופר) אני הכרתי אנשים שונים בחיי דווקא במקומות כאלה ולאו דווקא באיזה מועדון ריקודים או מקום בילוי... בכל אופן, האם שקלת את עינין ההיכרויות ברשת? יש אתרים או מפגשים של פו"פ שיכולים להתאים... מקווה שעזרתי

אישה 34 ג

New member
ספרי לי איזה ?

גם בסופרים שאני הולכת כל הגברים נשואים, ובתך שגם בגן משחקים....

m i c h a l i

New member
איך את יודעת?

איך את יודעת שכולם נשואים? כמובן שאני לא מצפה שתיגשי ותשאלי אותם... אבל לפעמים פשוט מרגישים... הכי חשוב זה לא להישאר בבית... כל הזמן לחפש סיבות לצאת קצת החוצה כי כמו שאמרת ... הם לא יבואו לדפוק על דלתך... חפשי לך איזה קורס שמעניין אותך, יש מפגשים וסדנאות של חד הורים ( לפחות במקום מגוריי...) שווה לבדוק בעיר שלך איפה מתקיימים מפגשים כאלה... אולי לצאת לטיול מאורגן של פנויים ופנויות והכי חשוב להנמיך ציפיות... לבוא בהרגשה שבאת לכייף ולהנות ולא רק כדי להכיר... ברגע שתשתחררי גם תקריני את זה החוצה ותראי שתצטרכי להדוף אותם
עוד המלצה... להשקיע קצת בעצמך... בגלל שאת יושבת בבית יש את ההרגשה שאף אחד לא רואה אותך... עשי קצת למען עצמך וגם אם אין אף גבר בחייך תראי שנעים לך לחייך לעצמך כל בוקר במראה נשיקותתתת

אישה 34 ג

New member
היכן יש טיולים של פנויים פנויות??

אני כל בוקר קמה ואמרת תודה ובנוסף גם מחייכת, אני טיפוס שמח, זו לא הבעיה.

למעלה