היי לכולם!

KinKin

New member
היי לכולם!

הייי אנשים מתוקים! לא יודעת עם אתם זוכרים אותי אבל כתבתי פה לפני חודשיים בערך על מעבר לארה"ב. מאז ועד היום זרמו הרבה מים בנהר והנה אני פה. הפרידה בארץ לא הייתה קהש בכלל וחוץ ממספר דמעות בטרמינל הכל עבר בשלוותא.... ובנוגע לאמריקאים הם פשוט א-ח-ל-ה!!! אז זהו! אה ובי"ס מתחיל ב25 לחודש
עוד מישהו מתחיל ללמוד בתאריך הזה??? שלכם K.

KinKin

New member
אוקי...

כנראה שאני פספסתי משהו... בנתיים האמריקאים שאני ראיתי ונפגשתי איתם היו ממש נחמדים וחמים (דבר שהפתיעה אותי מאוד כי קראתי פה וגם הרבה אמרו לי שהם סנובים קרים ולא איכפתים) אבל הם הפתיעו! אגב יש לכם טיפים ליום הראשון? (בבי"ס כמובן) K.

canadit

New member
כן לי יש טיפ...../images/Emo26.gif

תהיי עצמך ואל תתביישי לגשת לאנשים
אני עשיתי זאת והכרתי מלא בנות שעכשיו הם חברות טובות שלי!!!!

kpln

New member
אההה.... גם לי, אבל אל תצחק ../images/Emo13.gif

זה טיפ של מישהו שהגיע לארה"ב בכיתה ב' אז..... הנה זה בא: תדאג לדעת כמה מילים באנגלית יותר מהבסיס בסיס - אחרת תמצא את עצמך במצב מאוד מביך כי אתה ענית לא לשאלות כמו "אתה יודע חשבון?" כי לא ידעת את המילה חשבון....
חוץ מהברור למדי של ביצה קשה - difficult egg וגם כבד (האוכל)- heavy...
אורן

EROTOMANIA

New member
.......

את עוד תראי בהמשך, שהאמריקאים נחמדים וחמים לאנשים חדשים כי ככה לימדו אותם ולא יותר. הם אהבלים בטירוף, אגואיסטים וצבועים. הם ירגישו רע עם עצמם אם הם לא יהיו נחמדים לאנשים חדשים. ככה זה. גם אני חשבתי שכולם נחמדים נורא, אבל את עוד תראי שלרוב לא אכפת בכלל. הם יגידו לך היי, ישאלו לשלומך, יתעקשו שתלכי למקומות המגניבים בעיר או לא יודעת מה, אבל הם לא יזמינו אותך לבוא איתם, כי לא באמת אכפת להם. אבל כן, יש את היוצאי דופן. אני כאן כבר 9 חודשים ארורים, וחשבתי שמצאתי אנשים שכן אכפת להם ממני כי הם עברו את מה שאני עברתי (הם לא אמריקאים) ואפילו הם "נחמדים" מספיק בשביל להתקשר פעם ב.. בשביל להזמין אותי למקומות שונים, אבל עובדה שלא אכפת להם מספיק בשביל להרים טלפון מסכן לאחל לי יום הולדת שמח ביום הכי חשוב לי בשנה. ושאת תביני איך האמריקאים מתנהגים וחושבים, תראי כמה שזה חרא. בגלל זה, הטיפ היחיד שיש לי לתת לך הוא במקום לשבת בצד ולחכות שאנשים יגשו אלייך, תראי אילו אנשים את מחבבת וגשי לדבר איתם, תראי שאכפת לך, אל תראי שאת ביישנית ותפגיני ביטחון עצמי. אחרת תהפכי לווירדו שכולם מתעלמים ממנה, בדיוק כמוני. בהצלחה.

kpln

New member
הם פשוט אחלה בדיוק כמו כל עם אחר...

ואת עדיין לא צנצנת

eori

New member
איפה את גרה?

ממ.. אני גר בפלורידה ואני מתחיל ב-13 אה ובת כמה את?

CosmikDebris

New member
13 agusust or september

basa im ze august i start beginning of september ot somethinging welcome to american kin kin tip. laugh a lot

kpln

New member
אפשר להיות מגעיל../images/Emo35.gif../images/Emo11.gif

לי הוא בכלל לא מתחיל כי סיימתי לפני שנתיים...

justnoa

New member
כן, זה דיי מגעיל מצדך!

חיחיח סתם... אז במה אתה עובד? או מה שלא עושה?

למעלה