היי לכולם! תוכי קוואקר מעורב עם ג'אקו!!!
C CTU Agent Dessler New member 30/7/03 #2 היי.... לי יש קוואקר וג'אקו. רק שאלה: הקוואקר שלי השתגע. הוא באמת השתגע! הוא נהיה תוקפן לכמה זמן, ואז נהיה חמוד שוב.(עכשיו הוא רודף אחרי הרגליים שלי) מה הבעייה שלו?
היי.... לי יש קוואקר וג'אקו. רק שאלה: הקוואקר שלי השתגע. הוא באמת השתגע! הוא נהיה תוקפן לכמה זמן, ואז נהיה חמוד שוב.(עכשיו הוא רודף אחרי הרגליים שלי) מה הבעייה שלו?
ר רואי New member 30/7/03 #3 ../images/Emo6.gif זה סוג של ארה קטנה, הנה השם של זה: red shouldered macaw
C CTU Agent Dessler New member 30/7/03 #4 באמת? אז זה לא עירוב של שני סוגים שונים? הקוואקר הוא סוג "משוגע"? או שאולי זה רק התוכי שלי?
ר רואי New member 30/7/03 #5 זה לא עירבוב.. וקשר לשיגעון- לפי דעתי לכל תוכי יש איזה "שיגעון" מסוים אחד עומד הפוך, אחד עושה גילגולים ואחד בועט...
זה לא עירבוב.. וקשר לשיגעון- לפי דעתי לכל תוכי יש איזה "שיגעון" מסוים אחד עומד הפוך, אחד עושה גילגולים ואחד בועט...
C CTU Agent Dessler New member 30/7/03 #7 זה משהו באמת מיוחד... התוכי שלי הוא סכיזופרן... תאמין לי שלא ראית כזה דבר.
י יוסי חולה על מייקל New member 30/7/03 #6 יואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה אותו!
יואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה אותו!
X Xboy123 New member 30/7/03 #8 מה?? תוכים ממינים שונים יכולים להזדווג? קוואקר וג'אקו? בחיי שלא שמעתי דבר כזה. כלבים בסדר, חתולים גם, אבל תוכים? טוב אני הולך לזווג את הקוקטייל שלי עם ציפור אהבה...
מה?? תוכים ממינים שונים יכולים להזדווג? קוואקר וג'אקו? בחיי שלא שמעתי דבר כזה. כלבים בסדר, חתולים גם, אבל תוכים? טוב אני הולך לזווג את הקוקטייל שלי עם ציפור אהבה...