היי לכולם

CoolBoy14

New member
לא יודע אם זה אומר לך משהו אבל

הצב הגיבור משאלתה של אנבל פינוקיו ובסרט של הפאוור פאף

טיקיי

New member
רק פינוקיו אני מכיר...

אבל ראיתי את זה לפני שנים, אז אני לא זוכר קולות... והפאוור פאף מוכר... זה הדבר הזה עם השלוש ילדות, נכון? את מי דובבת שם?

CoolBoy14

New member
פינוקיו

זה לא המצוייר הזה של וולט דיסני....לפני כמה חודשים היה איזה גירסה של פינוקיו לא מצויר ודובבתי את החבר הכי טוב שלו.... בפאוור פאף בסדרה דובבתי תפקיד אורח או שניים אני כבר לא זוכר...אני זוכר שעשיתי שם את הפרופסור כשהוא היה ילד.. ובסרט של הפאוור פאף סתם עשיתי קולות של ילדים ברקע..

טיקיי

New member
אופס...

אז אני לא מכיר את פינוקיו ופאוור פאף אני לא רואה... אבל אני זוכר, בערך בזמן של העונה השלישית, שבני דודים שלי ראו ערוץ שש, כשהיה אמא התכווצתי והייתי בחדר ושמעתי את הטלוויזיה ואמרתי לעצמי "יש לו את הקול של קאזו"... את מי דובבת במדבוט?

CoolBoy14

New member
גם שם היו לי תפקידים אורחים..

כמה פעמים קראו לי לדובב שם מישהו אבל אני כבר לא זוכר מי..

Digi Lista

New member
זה סרט חדש שיצא.

ראיתי פרסומת בעיתון. או שאולי זה לא זה?יש מלא גירסאות...

LILO digital

New member
כן, אני יודעת על מה אתה מדבר

יש לי את הסרט הראשון. זה שפינוקיו נראה שם כמו איזה רובוט שעשוי מעץ? אז פגשת את טוביה צפיר, נכון? מגניב!

LILO digital

New member
די די איזה כיף לך!!!!../images/Emo6.gif

אתה בטח מתרגל אחרי כמה פעמים... הייתי מתה להתחלף איתך לפחות לדיבוב אחד. דובבת בסרט של הפאואר פאף? היית אחד הילדים בכיתה שלהם, לא?

Digi Lista

New member
טוב טוב הוא האליל שלי../images/Emo3.gif

וגם דנדין השופט שהיה קרוב שלו(דוד?נכד.מישהו זוכר?),כמובן שהם היו אלילים ביחד עם עוגיפלצת,כרובי,מוישלה אופניק,קרייג ומיכלאנג'לו מצבי הנינג'ה(יש עוד כמה...)
את מי עשית בטוב טוב הגמד?

LILO digital

New member
../images/Emo12.gifטובטוב??

לאיונרדו מצבי הנינג'ה, שאלתיאל קוואק, סנופקין --- אבל טובטוב?? פחחחח (יש לו קול של קריין רדיו. "כאן קול ישראל, בוקר טוב, והרי החדשות: זריזי הציל גמדון קטן מהטרולים..")

CoolBoy14

New member
עשיתי

בסרט של הפאוור פאף סתם ברקע קולות של ילדים בבית ספר ובטובטוב הגמד סתם עשיתי איזה גמד אחד...זה היה מזמן אני כבר לא זוכר...

Digi Lista

New member
../images/Emo3.gif

את מכירה אותי ממתי אני מתכוונת למה שאני אומרת בדברים כאלה?
בטוב טוב אני אוהבת דווקא את הטרולים,הם מצחיקים
סנופקין חתיך וגם הגרוק לא רעה
שאלתי בסדר,חפי חמוד ודולף גם(בשאלתיאל קוואק)
אבל אין על מוישלה ועוגיפלצת,הם הכי טובים!!!(ברור,ממש מודל לחיקוי...)

LILO digital

New member
אני מכירה אותך אבל...

אני גם יודעת שאת יכולה להיות אהבלה לפעמים... ובקשר לדמויות להערצה, סנופקין אכן חתיך, ליאונרדו מצבי הנינג'ה אכן סקסי, נילס הולגרסון אכן אמיץ וונדי מפיטר פן אכן מעצבנת בטירוף! שמתם לב שרוב הדמויות המצוירות הנוסטלגיות - הזכרים - הם המגניבים והזכורים לטוב, בעוד שהדמויות של הבנות והנקבות הן אלה שאנחנו מעדיפים לא לזכור? הן תמיד הרכרוכיות יותר. שוביניזם!

Digi Lista

New member
רק בגלל שכרגע לא מצאתי את עוגיפלצת

אבל יש לי תמונות שלו,פשוט בכול הבלאגן... בכול אופן הינה סנופקין(יש לי עוד מלא הפתעות,כמעט על כול דבר...),סנופקין הוא בערך הזאב הבוד במומינים...

למעלה