היי לכולם

אבל זה ממש תלוי איזו סדרה מצויירת..

זאת,נכון??..! כלומר יש סדרות מצויירות שהם ממש לגיל מבוגר,ולא אני לא מדברת על הנטאי..\: היפניים יודעים לחבר בין ציור לחיים אמיתיים בצורה מדהימה!!כלומר יש להם עלילה מדהימה!ואם זה לא היה מצוייר בטח כולם היו רואים,הבעיה בעולם שלנו זה שיש להמון אנשים דעות קדומות על סרטים מצויירים,הוא חושבים שזה לילדים קטנים,דבר שזה לא!.. וכאן,פינתי על סדרות מצויירות הסתיימה,תודה שקראתם את הכל ^_^

CoolBoy14

New member
זה לא שיש לי דעות קדומות ואני חושב

שזה רק לילדים קטנים..פשוט אני מעדיף סדרות לא מצוירות...ככה אני..כשהייתי קטן ממש אהבתי סדרות מצוירות אבל עכשיו כבר לא כל כך

Digi Lista

New member
מדובר ברמאי מלידה../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אני אספר לכם את האמת עליו...בכול מקום יש את אלה ש"סרטים מצוירים זה לא מספיק בוגר בשבילי",ככה אומרים לחבר'ה,אבל האמת היא שאורי(מכירה אנשים מסוגו
)קם בשש בבוקר(כמוני) וישר מזפזפ בין הערוצים 'הופ','פוקס קידס' ו'ערוץ הילדים' בעצם טעות לפעמים הוא מגיע גם לקרטון נטוורק ולסרטים המצויירים בערוץ 2 בבוקר(אני ערה,אז אני יודעת בערך...),כשאין מה לראות בערוצים הנ"ל אורי היקר עובר לערוצים בשפות שהוא לא מבין ומדבב לעצמו(...),אגב שתדעו שאורי לא כזה תמים,הבנאדם(?) חבש בשנה שעברה כובע כמו של קאזו וחיפש מישהו שיהיה קנטה ואז הם יוכלו לשיר את השיר המופלא "שוחה לי באמבטיה", לפעמים כשהוא סתם הולך ברחוב הוא מרביץ צרחה "התפתחות נשמההההההה" העוברים התמימים מביטים בו באימה ואז הוא מחייך חיוך מבויש ומסביר "אני מצטער,הדמות השפיעה עליי,חברה שלי הנשמה זרקה אותי וליבי נשבר..."אבל נו אם הוא אומר שהוא לא רואה סרטים מצוירים...מאמינים לך...

CoolBoy14

New member
חחח

התכוונתי שאני פשוט מעדיף סרטים לא מצויירים... זה לא שאני לא רואה אף פעם מצוירים (אני רואה דיג'ימון כל יום..)

מי לא רואה דיג'ימון?! ^_-

מי שלא רואה דיג'ימון להרים יד... *אף אחד לא מרים יד* כולם רואים דיג'ימון ^_^

LILO digital

New member
אך ורק סרטים יפניים

מצטערת מאוד, אבל סרטים מצוירים אמריקאיים פשוט מזעזעים. ספיידרמן, האלק האיום, באטמן, אקסמן, גגמן, פפמן, דדמן... וגם הסרטים של ערוץ הסרטים המצוירים (לא ה"לוני טונס" הענקיים) למשל אד אד ואדי והתאומים קראמפ, שלא לדבר על התוכניות המצוירות בערוץ 6 ופוקס-קידס שמקורן באמריקה והן ממש מפגרות!!! (סדריק, כיתה 402 וכו' וכו' וכו') בקיצוווור, רק יפניים. וסרטים מצוירים למבוגרים - סאות'פארק וד"ר כץ. אין, אין עליהם.

Digi Lista

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

לגביי מה שלילו כתבה,יש בזה משהו קצת...אומנם הגיבורים האמיריקאיים בסדרות המצוירות נשמעים אינפנטילים לפעמים(ראו ערך 'טוטאלי ספייס'...)אבל 'ליגת הצדק' למשל זה נחמד(אני משוחדת לטובת הוקגירל
מעניין למה...),ספיידרמן דווקא אחלה,בכלל אני אוהבת סרטים מצוירים,לא את הכול אבל אני לא רוצה להכליל יפנים או אמיריקאיים,אני אוהבת אנימות מאוד אבל אני נהנית המון פעמים גם מסרטים מצוירים אמיריקאים,אני אפילו לא מתנצלת על זה וכול אחד יכול לחשוב עליי מה שנראה לו

למעלה