היי לכולם איזה יופי נראה שמשהו השתנה כאן או כן רק לטובה עשיתם לי את הערב אוהבת אותכם מכל הלב
D dena New member 20/3/01 #1 היי לכולם איזה יופי נראה שמשהו השתנה כאן או כן רק לטובה עשיתם לי את הערב אוהבת אותכם מכל הלב
L *LIHI 007 New member 20/3/01 #2 יא אין כמו החיוך של דאנה [ היי דאנה; מייד רואים את החיוך שלך, משום מה אני מרגישה כך. עכשיו את כאן כמו הפריחה המחודשת בתקופת האביב. שיהיה לנו תמיד אביב והתחדשות. 007 - ליהי
יא אין כמו החיוך של דאנה [ היי דאנה; מייד רואים את החיוך שלך, משום מה אני מרגישה כך. עכשיו את כאן כמו הפריחה המחודשת בתקופת האביב. שיהיה לנו תמיד אביב והתחדשות. 007 - ליהי
א אתנה New member 20/3/01 #3 דיינה האביב בפתח.... מוזר ורק לפעמים כשהאביב מגיע.. מתחילים דברים לזוז, חיוכים תלויים על עצים ריפרופי עלים שמתחילים לצמוח על ענפי העץ העירומים.. והחרציות ........ים של צהוב.. וחיוכים של דיינה מחממים את הלב.. אז אחלה של תחושה.. אחלה של ספרינג.. אחלה ... אוהבת אתנה.
דיינה האביב בפתח.... מוזר ורק לפעמים כשהאביב מגיע.. מתחילים דברים לזוז, חיוכים תלויים על עצים ריפרופי עלים שמתחילים לצמוח על ענפי העץ העירומים.. והחרציות ........ים של צהוב.. וחיוכים של דיינה מחממים את הלב.. אז אחלה של תחושה.. אחלה של ספרינג.. אחלה ... אוהבת אתנה.