היי לכולם אני חדשה פה אני מצטערת על השרשור החדש אבל אתם יכולים בבקשה לשים תמונות של ליה עם שיער פזור
ס סוניה המהממת New member 14/6/03 #1 היי לכולם אני חדשה פה אני מצטערת על השרשור החדש אבל אתם יכולים בבקשה לשים תמונות של ליה עם שיער פזור
J jenn aniston New member 14/6/03 #2 ../images/Emo41.gif ברוכים הבאים../images/Emo41.gif אני מקווה שתישארי פה הרבה זמן!!!!! תהני!!!!! הנה תמונה מהממת שאני אישית מאוד אוהבת!!!!
../images/Emo41.gif ברוכים הבאים../images/Emo41.gif אני מקווה שתישארי פה הרבה זמן!!!!! תהני!!!!! הנה תמונה מהממת שאני אישית מאוד אוהבת!!!!
ש שחרחר מתוק New member 15/6/03 #3 סוניה המהממת../images/Emo35.gif חחחחחח../images/Emo6.gif ברוכה הבאה
ס סוניה המהממת New member 15/6/03 #7 תודה לכולם ועל תצחקו על השם שלי הכל היה תפוס קוראים לי אפרת אני חולה על ליה אז אם יש לכם עוד תמונות אז תוסיפו
תודה לכולם ועל תצחקו על השם שלי הכל היה תפוס קוראים לי אפרת אני חולה על ליה אז אם יש לכם עוד תמונות אז תוסיפו
מ מדוזית2003 New member 15/6/03 #8 ../images/Emo41.gifחחח את מתוקה../images/Emo6.gif ברוכה הבאה../images/Emo41.gif אני תמר בת 13...... בת כמה את
../images/Emo41.gifחחח את מתוקה../images/Emo6.gif ברוכה הבאה../images/Emo41.gif אני תמר בת 13...... בת כמה את