היי לכולם יופי. סתם בדקתי משהו. נ.ב - "שנות ה-70" תוכנית מעולה!!! תחליף מצויין ל"חברים".
T that70sshow New member 6/6/03 #1 היי לכולם יופי. סתם בדקתי משהו. נ.ב - "שנות ה-70" תוכנית מעולה!!! תחליף מצויין ל"חברים".
B Bohemian kid New member 6/6/03 #2 מה זה../images/Emo35.gif חוצפה../images/Emo70.gif אם אתה\ה חדש\ה ברוך\ה הבא\ה לא לפתוח סתם שרשורים פעם הבאה . שרשור של חדש זה טוב
מה זה../images/Emo35.gif חוצפה../images/Emo70.gif אם אתה\ה חדש\ה ברוך\ה הבא\ה לא לפתוח סתם שרשורים פעם הבאה . שרשור של חדש זה טוב
R Rock is in my blood New member 6/6/03 #3 אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif
I II A ChArmeD Girl II New member 7/6/03 #4 ניצול - טופר גרייס. ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif חיפשתי בגלרייה ובקישורים, ולא מצאתי שום תמונה של טופר גרייס. אני בטוחה שיש לכמה ממכם על המחשב, אז... תוכלו לשים לי איזה 2-3 תמונות? תודה מראש...
ניצול - טופר גרייס. ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif חיפשתי בגלרייה ובקישורים, ולא מצאתי שום תמונה של טופר גרייס. אני בטוחה שיש לכמה ממכם על המחשב, אז... תוכלו לשים לי איזה 2-3 תמונות? תודה מראש...
I II A ChArmeD Girl II New member 7/6/03 #6 תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif זה יספיק...
ל לכו לעזאזל גנבתם לי New member 7/6/03 #7 מחפשים חומר על התוכנית? באתר הרשמי של הסדרה www.that70sshow.com יש כמעט את הכל.. זה אתר קרוע, מלא בתמונות ומידע על השחקנים... אם הוא לא מספק אתכם, כנסו לyahoo תכתבו that 70's show ויופיעו לכם מלא אתרים מעולים!!
מחפשים חומר על התוכנית? באתר הרשמי של הסדרה www.that70sshow.com יש כמעט את הכל.. זה אתר קרוע, מלא בתמונות ומידע על השחקנים... אם הוא לא מספק אתכם, כנסו לyahoo תכתבו that 70's show ויופיעו לכם מלא אתרים מעולים!!