היי לכולם :)

turrican

New member
אל תעשה לי פאדיחות.. ../images/Emo13.gif

עזבו בדיחות פרטיות..של מישהו שאני מכיר.. לגבי הבדיחה האחרונה על הרו'גלך... זה ה-קטע של הקורס ללא ספק!!! למה אתה בשם זמני??

turrican

New member
היי לכולם :)

היי לכולם, היום לא נמצאתי כל היום בבית ואי לכך לא זכיתם לשמוע ממני.. (לא נורא גם ככה לא היה לי משהו חשוב לומר..) מה שלומכם? מי נמצא במשמרת לילה??

adiville

New member
מי אתה חושב ? ../images/Emo8.gif

אני אקפוץ שוב יותר מאוחר. ומחר יהיה איתנו אייס מאשין בהופעת אורח
מישהו שם שיר ערב ?

turrican

New member
העונג כולו שלי :)

השיר שלי להפעם הוא Feels like Heavem של להקת Fiction Factory מיותר לציין שזה הלהיט היחיד שהיה להם..אבל איזה להיט פצצתי.. נדמה שהשיר מ-1982 אבל לא זכור על זה.
Heaven is closer now today, the sound is in my ears I can't believe the things you say, they echo what I fear Twisting the bones until they snap, I scream but no one knows Say I'm familiar, cold to touch and then you turn and go Feels like heaven Feels like heaven See how we planned for saddened eyes and tears to pave the way I fought the fever as I knew, my hair it turned to grey Study your face and fade the frame, too close for comfort now We can recall the harmony that lingered but sent sour Feels like heaven Feels like heaven You wanted all I had to give See me, I feel, see me, I live, woh-oh Feels like heaven (heaven is closer, heaven is closer) Feels like heaven (heaven is closer, heaven is closer) Feels like heaven (heaven is closer, heaven is closer) Feels like heaven (heaven is closer, heaven is closer) (REPEAT TO FADE)​

שמש27

New member
בדיוק שמעתי את זה בשיא הווליום

בדרך חזרה מהעבודה... לפני דקות מספר... איזה ליין מדהים של באס יש בשיר הזה, הקפצות חבל על הזמן...
שיר גדול, טוריקןל'ה.

turrican

New member
ערב טוב לך שמש!!!

שנים שלא התראנו... מה המצב ידידי היקר ?? איך בפורום א'? ראית שאני מופיע שם לפעמים?

שמש27

New member
הכל טוב - בקרוב נתראה !

כן, ראיתי, בודאי - ותודה... שאלה לגאוני הפורום: מי שר את השיר der komissar ? פלקו או "after the fire" ? תודה !

turrican

New member
היי שמש !

לא הבנתי את למי אתה מתכוון ל-"After the fire" (בדיחה??) אבל Der Kommissar כמו: Vienna Calling וכמו: Rock Me Amadeus הם של האחד והיחיד פאלקו ז"ל.

שמש27

New member
טוריקן, תשמע סיפור...

לאחרונה פירמטתי את ההארד דיסק שלי. אי לכך, גיביתי את 4000 השירים היקרים שלי. אך שוד ושבר, כל שירי האייטיז (דוקא האייטיז ! כאילו לא יכלו להעלם הדאנס או הטראנס - דוקא האייטיז !!!) באותיות מ A עד C - נמחקו ללא שוב... בהתחלה חשבתי לפנות אליכם בקריאה נואשת שתזכירו לי את כל הלהקות באותיות האלה (במיוחד אחת, משהו עם "וויל" בסוף...
) אבל אז אמרתי: בשביל אלכסיס מביא לנו אחלה אתרים לפורום ? וכך הקדשתי את כל השבת האחרונה למציאת כל השירים שאבדו לי בעזרת האתר שתראה מייד. ובאות A... מצאתי את זה: http://www.80smusiclyrics.com/artists/afterthefire.htm איך אתה מסביר את זה ? (גם לי היה כבר את השיר עם ציון שפאלקו הוא המבצע - אך נראה שהם המקוריים או משהו כזה...)

turrican

New member
הבנתי שהם חידשו את השיר של

פאלקו.. לפי מה שקראתי הם חידשו את השיר של פאלקו שבמקור היה בגרמנית. זה מה שהיה רשום שם:
Originally recorded by Falco in his native Germany, After The Fire's version went on to sell over a million copies worldwide, and made the US Top 5​
אז כמה שירים איבדת???

שמש27

New member
קרוב ל 150 שירים...

אבל אל דאגה, הכל חזר בריבית-דריבית...
אבל יש לי את פאלקו שר את זה באנגלית, אז מה הולך פה ? אולי ככה: פלאקו - גרמנית ATF - אנגלית (פלאקו ראה כי טוב) פאלקו - אנגלית יכול להיות ? טוב, לא משנה. בוא נסכם שזה שיר מצוין, וזהו !

pimpf

New member
דר קומיסר-

מעולה!!!!!!!!!!! יש לי אותו בכמה וכמה גרסאות...

שמש27

New member
../images/Emo26.gif אלפא, יש לך פיתרון ?

מה הקשע של ATF עם "דר קומיסר" ? ועוד שאלונת, אם אפשר: מי אלה Naked Eye ששרים את "הבטחות, הבטחות" ? יש להם עוד שירים ? תודה.

alpha80

New member
ודאי

לנעשה אלכס כבר ענה אבל כדי לחדד: פאלקו ביצע את השיר במקור ב 1979, AFTER THE FIRE חידשו ב 1982, פאלקו שר באוסטרית, ו"אחרי האש" בגרמנית. יש לו וידאו קליפ מדליק עם עכביש ענק... NAKED EYES היו צמד שלמעשה PROMISES PROMISES היה הלהיט הגדול היחיד שלהם, והחידוש שלהם ל ALWAYS SOMETHING THERE TO REMIND ME N מ 1983, במקור של סנדי שואו משנות ה 60. כאן תוכל לראות את הקליפ ל PROMISES PROMISES וכאן תוכל להוריד ביצוע אקוסטי מדליק לשיר.

למעלה