היי לכולם

רונן124

New member
סתם שאלה כללית לעיניין :

מי לדעתכם יהיו ה 'קיציס ופרידמן' החדשים? איזו תוכנית טלויזיה בכבלים או בלווין יכולה לרשת את המלכים (הבילתי מעורערים)? רעיונות? מי עוד מצחיק אתכם חוץ מקיציס ופרידמן? יש לי כמה רעיונות, אבל אני אכתוב אותם בסוף השירשור.

mati88

New member
א יהיו

קיציס ופרידמן חדשים, כי אי אפשר להחליפ תם או לחקות תם או לנסות לחקות תם או להתכוון לחקות תם!!! (כאילו..אניחנו עושים את זה כל הזמן....אבל זה לא נחשב נכון?! נכון.
) איייממממ...ומי עוד מצחיקני? טופ: אסי וגורי,אלי ומריאנו (לפעמים), פרוזק, מקשור (לפעמים), שלום אסייג...ו...לאידת...אה כן, איל קיציס, טל פרידמן, קיציס ופרידמן, פרידמן וקיציס, ועוד רבים וטובים....(לא שזה בעיה כל כך להצחיק אותי....אני בנאדם צחקני. טחחח...צחקני קעלק...
) (:): :::))) V@

~*~gaL

New member
קודם כל שלום ../images/Emo13.gif

בקשר לשאלה... מאד מאד קשה להגיד. קודם כל, הבאים שיהיו מוצלחים אחריהם, לעולם לא יהיו הם... והאמת אני בכלל לא רוצה לחשוב על התקופה הזאת... אבל אין לי מושג... ראיתי את הסטנדאפיסטים החדשים בערוץ הצחוק מציג ולא הרגשתי עם אף אחד מן קליק כזה (ממש בחירה אדיוטית של מילים... לא משנה) כמו שהרגשתי כשצפיתי בקיציס ופרידמן לראשונה. אבל אולי "מה קשור?"... למרות שהם לא צמד... בקשר לתוכנית... בינתיים אני לא רואה שומדבר בשטח שמגיע לרמה של התוכניות שלהם. מי עוד מצחיק אותי? נקפוץ רגע לחו"ל, ואני ארשום פה את קולין מוקרי, ריאן סטיילס, ובכלל, כל החבר'ה מהוזליין. גם ג'ון סטיוארט גדול. מהארץ... אסי גורי טובים, רועי לוי (ממה שראיתי), מה קשור...

~*~gaL

New member
אה, ונזכרתי -

בטל ברמן ואביעד קיסוס, שמי ששומע אותם ב102FM בבוקר יודע על מה אני מדברת... הם מעולים ביחד.

Yuvalenko

New member
של מי השורה הזאת?? הם גדולים!!!

אני חולה עליהם, קולין וראיין פשוט קורעים אותי מצחוק שם, עם כל הקטעים שלהם, סוף סוף מישהי שגם שרופה עליהם!

~*~gaL

New member
אכן :)

אין על קולין וריאן... מעניין אם הייתה כבר התוכנית עם ה"טפיוווווווווווקה" ב23:15... אם כן... אני מקווה שיש לי את הקטע הזה מוקלט... :)) ואני רק רוצה להוסיף משהו בקשר לטל ברמן ואביעד קיסוס - זה ממש מבאס שהתוכנית שלהם משודרת כ"כ מוקדם בבוקר... לדעתי הם צריכים להעביר אותה לשעות יותר נוחות, כי חבל, בקושי יוצא לי לשמוע אותה כמו שצריך...

פIלי

New member
מצאת עוד אחד

הכי טוב שם לדעתי זה ווין בריידי, כי השירים שלו והקטעים שלו עם ה props מעולים. למרות שכולם שם קורעים.

למעלה