היי לכולם היי כולם, היי רעות זה שיר :~} בסוף לא הספקת לתת לי את הצ'יט שרצית לתת לי! תכתבי אותו פה!
D dib New member 23/5/03 #1 היי לכולם היי כולם, היי רעות זה שיר :~} בסוף לא הספקת לתת לי את הצ'יט שרצית לתת לי! תכתבי אותו פה!
ע עמוס מרון New member 24/5/03 #2 ברוכה הבאה! ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif
ס סימסית עולמית New member 24/5/03 #3 אהלן אח שלי מה קורה?הכל טוב?! הינה הצ'ט שלך:move_objects on ואז את ההמשך אני יגיד לך בבית ספר כי זה קצת גס! אז בוא נתאם שעה וניכנס לפורום ביחד,(צלצל אלי אחרי שתקרא את ההודעה,התחרתטי,אני יגיד לך בטלפון) ביי!
אהלן אח שלי מה קורה?הכל טוב?! הינה הצ'ט שלך:move_objects on ואז את ההמשך אני יגיד לך בבית ספר כי זה קצת גס! אז בוא נתאם שעה וניכנס לפורום ביחד,(צלצל אלי אחרי שתקרא את ההודעה,התחרתטי,אני יגיד לך בטלפון) ביי!
ס סימסית עולמית New member 24/5/03 #4 נ.ב. כשיצא סימס סופר סטאר בארץ אני יודיע לך בטלפון או בביה"ס,אז ביי!!!
ס סימסית עולמית New member 24/5/03 #5 נ.ב2 חשבתי שעומר נתן לך את הקוד!!!! מיסתבר שהוא שיקר! תינזוף בו בבית ספר!!!
L LittleBigGirl New member 24/5/03 #8 אני מתכוונת... שהודעות פרטיות לא כל הפורום צריך לראות. את יכולה פשוט לשלוח מסר אישי רק למשתמש אליו את מכוונת את ההודעה. קאפיש?
אני מתכוונת... שהודעות פרטיות לא כל הפורום צריך לראות. את יכולה פשוט לשלוח מסר אישי רק למשתמש אליו את מכוונת את ההודעה. קאפיש?