היי לכולם!

meravhs

New member
היי לכולם!

אחרי יובלות, הרי עדכון על עפרי: כיום בת 7 חודשים (4 חודשים מתוקן!), כבר ילדה גדולה 6 ק"ג, החלה סוף סוף לחייך ומאז לא מפסיקה, מדהימה. אנחנו עדיין במעקב פיזיוטרפיסטי ומרוצים מאוד, כעת אנו עובדות על התהפכות ומעקב עיניים שעדיין קצת לוקה. בדיקת ברא תקינה, עיניים עדיין לא כ"כ מפותחות ויתכן (מקווה שלא) בעתיד משקפיים. חוץ מזה עדיין עם תרופות ללחץ דם, מקווה שימצאו את הגורם ללא בדיקות פולשניות (התחילו לדבר על צינתור!!). התחלתי לחזור בהדרגה לעבודה (פעמייים בשבוע) ומקווה בעתיד לעבוד מהבית. אנחנו נהנות מאוד מהחופש והפנאי. התגעגעתי לכולם ולעצות המדהימות שנתתם מירב

../images/Emo65.gifהיי מירב כף לשמוע חדשות טובות

שכאלו, חיוכים תגובות, שמחה גדולה
- מזמן לא עדכנת אותנו לגבי עופרי ואני שמחה שדברים מתחילים להראות טוב יותר. גם מאור היה בטיפול פיזיוטרפיה במשך שנה שלמה למרות שלא היתה לו בעיה ספציפית אבל בגלל שהוא היה פג קטן שעבר כ"כ הרבה זה היה כטיפול מונע. כיום בגיל 4 הוא מקבל טיפול של ריפוי בעיסוק פעם בשבוע לחיזוק חגורת הכתפיים , והעניינים הולכים ומשתפרים
. מאחלת לכם את כל הטוב שאפשר, תהנו אחת מהשניה . מה לגבי לחץ הדם שלה???אפשר קצת פרטים? בכל אופן אני מקווה שהדברים יסתדרו באמת ללא בדיקות פולשניות למינהן. גלי כל שנבקש לו יהי...

מירב ועופרי יקרות ../images/Emo42.gif

איזה כייף זה חיוכים
אני בטוחה כי לאט (אבל בטוח) העיניינים השתפרו ועוד מעט תצטרכו "להרים" את כל הבית... בכל אופן - תמשיכי לעדכן אותנו.. ואני מקווה שבעבודה הדברים יסתדרו כמו שאת רוצה... אמא של עופרי

סו"ס שומעים אותך

את נשמעת שעברת את ההלם הראשוני של אדם חדש בבית וזהו, אתם ביחד. נקווה שלא יצטרכו צינטור. נשמע נורא לתינוק... במה את עובדת?

ayelet i

New member
את נשמעת מאושרת...

וזה כיף לשמוע! מאחלת לקטנה המון בריאות!

יופי שחזרת..

אני מקנאה בכם שאתם מבלות ביחד כל הזמן וכיף לכם!! מקווה שלא תצטרך בסופו של דבר צנטור ושתמשיכו לבלות ולהנות ביחד כי אחר כך כשחוזרים לעבודה הימים נגמרים כל כך מהר..

למעלה