היי לכולם

היי לכולם

היי (שוב פעם) קוראים לי אינה ואני בץ 15 מב"ש . ויש לי שאלה קטנה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי . לאחרונה התחלתי והיתאפר והישתמשתי בצללית של קסטרו אני לא שמה מייק אפ או כל דבר אחר אלה רק צלילת וגלוס _רק כשאני יוצאת. לאחרונה גילתי שהצללית יורדת אחרי שעה שעתים העור שלי לא שמן ואני לא מבינה מה הבעיה?!? האם הצללית לא יכותית אל איזה צללית אתן ממליצות?

המאפרת1

New member
תשובה לי עלייך

מאחר ואת לא שמה מייקאפ על הפנים - אני ממליצה לך לשים מייקאפ (מעט מאד) בגוון עורך רק על העפעף ומעט פודרה שקופה - ואז את יכולה לאפר את העיניים כפי שאת רגילה והצללית לא תצא לך . פעולת המייקאפ ופודרה שקופה גורמת לקיבוע האיפור - ולכן זה הפיתרון שהכי יועיל לך. בנוסף אם הנך מעוניינת בסדנא אישית שמורכבת ברובה באיך לאפר את עצמך איפור בוקר (איפור התואם למבנה העיניים , צבע עינייך , וכד'... הנחת מקייאפ (אם זה מייקאפ נוזלי או מוצק ) איפור ערב ליציאה או אירוע או כל דבר אחר ) והסדנא נמשכת בין שעה לשעה וחצי - שבה אני מראה לך את להתאפר ואת לבדך מאפרת את החצי השני של פנייך. אז.....את יכולה ליצור עימי קשר דרך המסר. להת'

באיזה חברה של צלליות את משתמשת?

ודבר שלי הצללית לפעמים יורדת לא רק בגלל האיכות אלא גם בגלל שאת לא שמה מייק אפ ופודרה. כי כשהמייק אפ יושב טוב על הפנים ככה גם כל האיפור יושב על הפנים.

ns4

New member
מעניין, גם לי יש צלליות של קאסטרו

והן נשארות לי למשך כל היום. אגב, צריך לשים פודה גם על הצלליות? כי אני לא שמה. זה לא מקלקל את הצללית?

Coral21

New member
היי

כדי שהצלליות יהיו קצת יותר עמידות יש למרוח מייק אפ על העין העצומה ולפדר אותו בפודרה ורק בסוף למרוח את הצלליות. (**חשוב מאוד לא לפתוח את העין לפני הפידור או שיווצרו קימטוטים לא רצויים והמייק אפ ימרח)

את הפודרה לא מעל הצללית אלא מתחת

לפני שאת שמה צלליות שימי את המייק אם ואחר כך את הפודרה ואחר כך את הצלליות.

למעלה