היי לכולם

המחסנאי

New member
היי לכולם

רק רציתי לאחל לכולם יום
שמח ומקווה שתהנו הערב ולא לשכוח להכין מקום לבשר מחר.. מי שלא צמחוני.

../images/Emo98.gifצמחונים שולטים!

תנו לחיות לחיות! או שלא! אני לא אוכלת בשר כי זה חייה זה סתם לא טעים...

MajorGad

New member
צמחונים תמורת שלום

או כמו שהרב ד.ק. אומר...צמחוני אוכל מה שאוכל אוכל.. באמת...האדם הוא חיה טורפת ולא לתת לו בשר זה כמו לא לתת לעז עשב..

פרה גאה

New member
השיר על הצימחונים הזכויות שמורות לע

+ומר וקחו את זה בקלות אני שונא ת'צמחונים בשר זה טעם החיים ... את ההמשך אני ממש לא זוכרת

MajorGad

New member
תמיד בטיולים הגדודיים..

מתכננים לעשות על האש לעשות ערב ראשון, ככה בשרים דליקטסים אמיתיים עד שבאים שני צמחונים מסכנים ואומרים..."אבל אנחנו צמחונים" בא לך לסקול אותם!!!! שיאכלו בשר, או שילקקו ת'אדמה, אני רוצה את מנת הבשר שלי!!! אני לא אוכל דשא לארוחת ערב!!!! צמחונים תמורת שלום.

המחסנאי

New member
אצלנו אין דבר כזה

בטיולי חניכים מביאים אוכל צמחוני במיוחד כי יש באמת הרבה חניכים צמחוניים אבל בטיולי שכב"ג וסמינרים מי שצמחוני נדפק... אוכל רק סלט וצ'יפס וזאת בעיה שלו.

MajorGad

New member
כמו שצריך!

הם הביאו את זה על עצמם, אני לא צריך לסבול את זה. אנחנו בדר"כ נותנים להם לממן לעצמם טבעול או שיסתפקו בשוגי וחסה

לא כמו שצריך,זאת חוצפה!!!

החניכים שילמו על האוכל- והם צריכים להביא לעצמם??? זאת לא חוצפה??? זאת ממש ממש חוצפה! צריך לקנות לצמחונים במרוכז!

בדיוק !

כולם אוכלים צמחוני, הצמחונים לא אוכלים בשר ..... אפילו אלה שלא צמחונייים אוהבים שניצל תירס של זוגלובגטבע ! ובכלל צמחונים שולטים ! הם שווים יותר !! צמחונים לשלטון !!! GO צמחונים !

MajorGad

New member
אולי שניצל תירס טעים..

אבל נתח בשר עסיסי יותר טעים
ובקשר לצמחונים שולטים...במה אתם שולטים בדיוק?

אוווווו צמחונים עוליםםםםםם

יאללה יאללה צמחונים להשטלת על הפורום!!!!!!!!!!!!!! חחח סתם. הנה עובדה תראו כמה צמחונים יש!! כנראה שיש המון מודעות לזה בעולמנו הצח. מה?! אני מקשקשתתתתתתת סתם אני לגמרי צודרת צמחונים הם עם טוב. מי שרוצה לאכול בשר - שיאכל בשר! אני לא אגיד לו שלא (אני אגיד אבל לא יור מזה ) כי........אין לי השפעה כל כך על זה.

MajorGad

New member
דבר ראשון...

למה לא באת לקרנבל?! דבר שני, הכוונה הייתה לטיול גדודי (כלומר טיול של הגדוד שלנו) בשביל שני צמחונים לא נקנה אוכל במיוחד. מצד שני, הם צריכים להביא פחות כסף.

אז אצלינו

כשיש טיולים גדודיים אנחנו(אני ומיקי) לא מביאות פחות כסף וכמה שזה לא פייר זה ככה, אנחנו כאילות צריכות לשלם גם על הבשר ולקבל פחות אוכל...ממ ובמה צמחונים שולטים? בעולם.....ממממ =)

MajorGad

New member
אז תאכלו בשר! ../images/Emo13.gif

-> זה אוכל!
-> זה אוכל!
-> זה אוכל!
-> זה תוספת לאוכל!
-> זה גם תוספת לאוכל!

../images/Emo19.gifחחחח פיליפ../images/Emo70.gif

היה אתמול ברוק עצמאות ילד אחד שאשכרא נראה כמו פיליפ הדג
מהפרסומת....

חחח אצלנו נראה לי שחצי מהשכב"ג

צמחונים.....
יש אצלנו גם טבעונים אבל זה כבר משהו אחר

MajorGad

New member
אני לא מבין למה אנשים...

מתעללים בעצמם ומכריחים את עצמם להיות צמחונים וקל וחומר לגבי טבעונים. מהצומח הם לא מקבלים את הרכיבים שבונים את הדם..וזה עושה אותם אנמים..לכן אם אוכל בשר ילך מכות עם צמחוני, רוב הסיכוי שהקארניבור
יקח את הקרב. קראתם את הכתבה שהייתה לא ממזמן על שני הטבעונים בארה"ב שהואשמו בהתעללות בתינוק שלהם בגלל שהם נתנו לו רק אוכל טבעוני?

למעלה