היי לכולם!!!

היי לכולם!!!

קודם כל שלום לכולם, אני חדשה פה. ועכשיו לעניינינו, כשנכנסתי לפורם ולגלריה שמתי לב שאין פה שום דבר על הצופים בצפון, אז רק רציתי לשאול אם יש פה בכלל צופים מהצפון (כמוני למשל) או שיש להם פורם אחר כלשהו?

matansolomon

New member
היי, ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אין פורום לצופי צפון, יש רק פורום צופים - שזה אנחנו, ופורום צופי דרום... אני לא חושב שיש פה הרבה מהצפון, אני מהנהגת דרום, שבט אלמוג - קיסריה, אבל את יכולה להביא לפה עוד חברים שלך לפורום ואנשים שאת מכירה אם תירצי

purple baloon

New member
חחחח..

"אני מהנהגת דרום, שבט אלמוג - קיסריה" איך בדיוק...? הנהגת דרום- קיסריה... ?

דודית

New member
../images/Emo66.gifהיי אנשים!

אני מהנהגת מרכז שבט יובל (שולט) וגם אני חדשה

דודית

New member
../images/Emo47.gifתאמת...

אני לא כל כך חדשה נכנסתי לפורום לפני שנה משהו כזה

כז כז כז כז כז הנהגת מרכז כז כז כז

חרא מרוכז כז כז כז כז.... איך אני אוהבת את השיר הזה
!! אז היי! אני נועה שישיסטית משבט שקמה הנהגת מרכז...
אני מקווה שתהנו פה בפורום ותמהר מאוד תרגישו ב
ו"דודית", איזה שכבה את? נועה.

../images/Emo65.gifשלום לשניכם../images/Emo65.gif

אני אריאלה, שישיסטית משבט הדר באר יעקב, הנהגת מרכז כז כז כז כז..... מקווה שתהנו בפורום

matansolomon

New member
אופססססססססססססססססססססססססס../images/Emo52.gif

מרוב דיבורים על הנהגות, ועל פורום דרום התבלבלתי לגמרי
אני מהנהגת |שרון שבט אלמוג - קיסריה

היי, אני מהצפון

אני ושירי (fearless cherry) אנחנו מהנהגת צפון, שבט כרם כרמיאל מאיפה אתה? אין כאן בכלל חברה מהצפון לא יודעת למה...

לא נכון ../images/Emo13.gif אני מהצפון...

שבט דקל- נצרת עילית...וכן, גם לנו יש קומונה!! ד"ש לכל הש"ש בכרמיאל!!

כן...אבל יש כמה שבטים:)

יש את שבט איריס, שבט לב- צופי שב"א ושבט דקל- בשכונה שמאוד רחוקה ממרכז העיר, והיא הכי גדולה בעיר..לכן יש לה שבט משלה:) אנחנו חדשים על הקרקע..3 שנים:)

שלום גם לך

אז קוראים לי ריטה ואני משבט כינרת שבטבריה (זה שבט ממש צעיר ומעטים מכירים אותו - אם בכלל...).

היי ריטה:)

ברור שמכירים את שבט כינרת:) חבל"זז....אתם לא צופי ים נכון?...:) בקיצור, תביאי עוד צפונים כדי שהצפונים יכבשו פה...!! אני פשוט לא מצליחה....חח..אני אנסה שוב!! אז תמשיכי להיות פעילה בפורום!!!!!! וחוץ מזה, תמשיכי לחייך..!!! אז, ביי ביי, הלכתי ללמוד לביולוגיה..בעעע

2003 SkiPeR

New member
אולה ! כומו סטס ?!?!?

היי לך! אני אלעד הארגנטינאי של הפורום או שסתם אני ה"מעריץ" של המורדים... סתם !!! אז... אני אלעד משבט "עמית" שוהם, וביי לך !!!

../images/Emo9.gifברוכה הבאה!

הי מה קורה? נראה לי שהנהגת מרכז שולטת פה אבל כייף איתנו אז אין לך מה לדאוג...:) אז..אני עדי משבט הדר באר יעקב (זה איפשהו במרכז) שישיסטית! *מצטרפת*:כז כז כז כז כז הנהגת מרכז כז כז כז כז..."

למעלה