היי לכולם!!

היי לכולם!!

רציתי להראות לכם את האיפור שעשיתי לעצמי ביום שישי האחרון.. (יהיו עוד תמונות בהמשך..) ואל תשכחו שאני זאת תמיד הדראג קווין עם הסטרפלס הצהוב...

עוד אחת

אל תתיחסו לעובדה שיצאתי קצת עקום.. אבל בתמונה הזאת ניתן לראות את האיפור בבהירות, את הגבות המשורטטות, הקפל המוגזם והעישון הזוויתי..

bleeding rose

New member
../images/Emo13.gif נחמד לך!

איפור חביב :) אבל אני חייבת לשאול משהו...תמיד תהיתי איך פונים לדראג קווין, בלשון זכר או נקבה?

tofy

New member
לדעתי זכר

תהיתי אם אתה באמת זכר או נקבה....בתמונות יצאת ממש מעולה!

vashla

New member
וואי,מרשים. איך הורדת את זה ?

ועוד שאלה: איך הצלחת להסתיר את העיגולים השחורים מתחת לעיניים?

אוקיי אז ככה

כשאני ביום יום אני גבר.. אז מן הסתם פונים אליי בלשון זכר.. אבל כשאני על דראג אז בדרך כלל בלשון נקבה..כי אני מגלם דמות של אישה.. למרות שכן, אחרי הכל אני זכר
הנה עוד תמונות..

הרבה בטוחים

כשאני על דראג שאני אישה.. אולי זה לא נראה בתמונות אבל יש לי פנים די נשיות וגוף צר, רזה ונשי זה מטעה

אהה ולמי ששאל..

שמתי שכבה מאוד עבה של מייק אפ, כך שהעור הוא אחיד וכל הפגמים כולל עיגולים שחורים מתחת לעיניים נעלמים, בקשר להסרה של האיפור.. זה היה סיוט כי צריך להסיר גם את הדבק שאיתו הדבקתי את הגבות, את השעווה ששמתי מעל הדבק כדי לתת למקום מרקם חלק, מייק אפ כבד ואיפור עיניים כהה.. אבל יש חומר שממיס כל החומרי איפור האלה ומוריד הכל תוך שניות..

tofy

New member
יש לי שאלה אליך....

מאיפה למדת להתאפר ככה????

זהו שלא למדתי בכלל..

הכל מניסיון אישי בבית.. אם האיפור הכי דליל שיש.. אבל אני מאוד רוצה ללמוד יש לי לאן להתפתח.. בעיקר באיפור במה.. אני עדיין מתלבט בין ירין שחף לאיל מקיאז'

אגב..ככה אני נראה ביום יום

למי שתהה איך לפנות לדראג קווין, אם בלשון זכר או נקבה.. רואים איזשהו קשר בין שני האנשים?

למעלה