היי לכולם....

היי לכולם....

אני אוהב את משחק החיים ושמעתי שזה אחלה פורום אז באתי.... אני אושרי בן 16 מאילת.......(רחוק) עכשיו אתם...

shiran™

New member
ברוך הבאאאא../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo121.gif

מקווה שתהנה, וזה אכן אחלה פורום
אני שירן, בת 14, מאזור (ישוב ליד חולון).... וכמובן: התמכרות נעימה

ברוך הבא אושרי../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

שם יפה יש לך...
הממ..תהנה פהההה
אני בטוחה שתהנה..

shirakl

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

זה בהחלט אחלה פורום
אני אנצל את ההזדמנות כדי להגיד באמת כל הכבוד לכל חברי הפורום על התרומה שלהם
בשבוע שחלף למשל הרצנו 5 עמודים שלמים בפורום (וזה המון - בעיקר בהשוואה לפורומי טלוויזיה אחרים למשל), ומה שעוד יותר מיוחד זה שבתוך כל העמודים האלה כמעט ואין לנו אוף-טופיקים... אנחנו פורום כ"כ פורה וכל יום אנחנו מעלים כ"כ הרבה טופיקים ורעיונות לדיונים ענייניים על הסדרה
באמת - כל הכבוד לנו
כמו כן, בכל שבוע נוספים לפורום הזה קרוב ל10 חברים חדשים, וזה באמת משהו מיוחד
ויש פה אחלה חבר'ה קבועים
תמשיכו ככה - באמת כיף לי לנהל את הפורום הזה
בהזדמנות זו רצוי שתדעו שהוספתי עוד 2 מאמרים מוואלה לקישורי הפורום בקטגוריית המאמרים מהרשת... רציתי גם לשאול - מישהו יודע אם יש אתר לירחון ויוה פלוס? בקרוב תעלה גם הגלריה החדשה של גיא אריאלי שכבר התחלתי לעבוד עליה
ואנשים - אם יש לכם רעיונות לפינות שבועיות מיוחדות, למאמרים שמתחשק לכם לכתוב ושאני אעלה אותם למאמרי הפורום, אם אתם מוצאים איזה קישור חביב, או כל דבר אחר - בכיף
מצטערת אושרי שניצלתי את השרשור שלך
באמת ברוך הבא ותהנה בפורום

../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

אני תמר בת 13 מגבעת שמואל (קרוב לקרית אונו..)
תהני בפורום
(תאמיני לי כולם פה חמודים אחד אחד!) ו~התמכרות נעימה...~ תשכני פה
להנאתך..
אוהבת תמר...

גם אני מגבעת שמואל!

ואני בת 13 וחצי... כפי שאמרתי שמי כריסטינה,כנראה את תוהה איך זה שאת לא מכירה אותי,אני בבצפר אלון וגרה ברמת הדר

../images/Emo41.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

אני מכירה כמעט את כל מי שגר ברמת הדר..... אני לומדת אבל בבית ספר בן-גוריון ברמת אילן

jenni17

New member
כן...

אני בת 17 מחולון ובאמת כל האנשים פה חמודים, והפורום מעולה,יש מנהלת מצוינת!! בקיצור הכל מושלם

shiran™

New member
ברוך הבא אלון../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo121.gif

תהנה בפורום
גם אתה מוזמן לספר לנו קצת יותר על עצמך.. התמכרות נעימה
(
וואו
כמה אנשים חדשים מצטרפים לפורום
)

למעלה