היי לכולם!!!

היי לכולם!!!

מה המצב נשמות? אני קראתי את ההודעות כאן ואני שמח שגם לאחר שנגמה הסדרה אתם ממשיכים לכתוב פה!! זאת הפעם הראשונה שאניכותב פה ונראה לי גם פעם אחרונה פשוט רציתי להגיד לכם שאנחנו קוראים את ההודעות וזהו אתם אחלה תמשיכו ככה! ב-
יהודה!

אתי בת 15

New member
מה?????????????

יהודה לוי??????????????? או שיהודה אחר? כי האמת לא נראה לי שזה יהודה לוי אבל בכרטיס שלו כתוב יהודה לוי בן 24 ואת התאריך לידה שלו!!!!!!!!!!! יש פה מישהו בכלל מישהו נשאר בבית היום?

אתי בת 15

New member
עזבי זה מזה לא נראה לי למרות

שבכרטיס שלו כתוב את כול הפרטים שלו מאיפה הוא ואת המקצוע שלו וגם תאריך לידה. זה מזה מבלבל אבל אמן שזה הוא אמן!!! זה אומר שהוא קורא את ההודעות!!

היי עוד פעם!

לאתי בת 15: אני מאמין שזה קשה להאמין ואני גם לא מחייב אותך נשמה! זכותך להאמין למה שאת רוצה לעדי 18: תודה אבל לאנראה לי שיהיה לי זמן אבל אני מבטיח לנסות לכתוב מדי פעם.

יש לך חתימה יפה ולא רק לך חחח../images/Emo8.gif

נחמד לראות דברים כאלו שאוהבים אותך! תודה לכן

לא משנה אני חייב ללכת

מצטער אני מקווה שיהיה לי עוד זמן כמו היום כדי שאני יוכל לבקר יאללה ביי!!! ותמשיכו לכתוב פה זה נחמד!

אין לי מושג אם זה באמת אתה יהודה

אבל מי שלא תהיה-תודה שאצתה מחיה לנו ככה את הפורום! ואםם זה באמת אתה-אז הגעת למקום הנכון,כאן יש מלא בנות שמעריצות אותך ובעצם הגשמת להן חלום עכשיו!

actress

New member
אם זה באמת יהודה אז כנס לפה../images/Emo26.gif

זוכר את יצהרי מהצבא
ולאן תמיד יצאת עם מורן לעשן? או שקראו לה מיטל כבר שכחתי (עברה שנה וחצי מאז שהשתחררתי)

MocA VaniL

New member
מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?

יהודה???????יהודה מאמי?????יהודה המושלם יהודה?יהודה הכוסון יהודה?יהודה יהודה?יהודה???אני בשוק אני בהלם אני המומה!!!! לא יכול להיות!!!!!!!!! זה...יהודה?בטוח?יהודה המושלם?יהודה החתיך? טוב...מי שלא תהיה...רק שתדע שאם אתה יהודה אז מעולהההההההההההההההה ויש לי דרכים לגלות אז אני מקווה שאתה יהודה...יהודה!!!! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה