היי לכולם

היי לכולם

קוראים לי סתיו אני נורא אוהבת את השירים של נירוונה כבר הרבה זמן (שנתיים בערך..) אבל אף פעם לא התעמקתי באגדה עצמה אז נכנסתי לפה בהיזדמנות ורציתי לשאול אותכם- למה קורט התאבד? מה כל הקטע עם לפרסם את היומנים שלו? ואיזה שירים שלהם אתם הכי אוהבים? אני מצטערת על כל השאלות פשוט כבר הרבה זמן אני שומעת נירוונה ולא יצא לי לקרוא/לשמוע עליהם יותר מחצי דבר תודה

ganja man

New member
היי גם לך

1. קורט לא התאבד הוא נרצח(ואין לי כוח להתעמק בזה אז על תגיבו על זה) 2. להרוויח עוד כסף על חשבון אדם מת(מסחור) 3. אין מועדף

ganja man

New member
הוספה...

כדי שלא תתעצבני או משהו אומרים שהוא ירה בעצמו או שירו בו.

life style

New member
היי

אני בעצמי הצטרפתי לא מזמן אבל שאלת שאלות שממש נחרשות בפורום הזה. אני אנסה לענות לפי מה שאני יודעת בקצרה:
אלוהים יודע למה בן אדם מתאבד (אם הוא מתאבד) ואף אחד לא חי לו בתוך הראש ככה שכל בן אדם שתשאלי לא יוכל לתת לך תושבה נכונה....
מה הקטע עם זה? כסף כמובן, וגם שזה מכניס הרבה כסף אז למה לא... אני אישית לא סגורה עם עצמי אם זה מוסרי אחרי שבן אדם כבר מת...
להגיד לך ת'אמת? חרשתי על כל השירים שלהם והגעתי למסקנה שאיו לי שיר מועדף (יש לי שירים שאני פחות אוהבת מאחרים) אבל ממש לא מועדף

היי

למה קורט התאבד ? ראשית , לא בטוח שהוא התאבד . הסיבות , כנראה שלא נדע אותם לעולם .... היומנים - עוד כסף לאישתו ויצר החטטנות של בני האדם . שירים אהובים - אין לי 5 שירים אהובים שלהם , אני פשוט אוהבת את השירים שלהם . מה אני בוחרת לשמוע זה כבר תלוי במצב הרוח ששורה עלי באותה עת . שאלותייך הן די חרושות בפורום , אך אני מבינה את הסקרנות שלך . אך עם זאת אני בטוחה שברגע שתתחילי לחקור קצת תדעי הרבה יותר דברים ולבטח דעותייך יהיו שונות מהדעות שהובעו כאן . ודרך אגב- יש לך שם יפה :)

ברוכה הבאה לפורום

קורט היתאבד כי הוא לא אהב את החיים, למה לעזאזל בן אדם בכלל מתאבד, ואל תישכחי את השמועות על הרצח.
הקטע של "לפרסם את היומנים שלו" זה קטע שרובו מורכב מכסף, בררו שההוצאות ממכירת היומנים גדול, כל מעריץ שרוף ירצה יומן - את לא הית רוצה?! אלה אם כן אותו מעריץ הוא מוסרי ומכבד את הפרטיות של קורט!
הכי אוהבים.... אני אוהבת את כולם, ברור שיש כאלה שאני אוהבת יותר מהאחרים אבל תמיד יהיו העדפות כשזה נוגע לטעם אישי!

אמ תודה

האמת, שלא קראתי הרבה הודעות פה כשכתבתי את ההודעה אז לא יצא לי לראות באמת ששאלתי שאלות שנתחנו כבר... : ) בכל אופן, תודה לכם ועוד משהו... (לא רציתי לכתוב את זה אבל לא התאפקתי...) איך פועל מח של בן אדם שמוכן להוציא יומנים של אדם שהתאבד (או נרצח, איך שתרצו... : ) ) לאור בשביל עוד כסף???? טיפה כבוד למתים???? ושוב, אני לא רוצה לפתוח דיון, סתם עצבים .... אוהבת , סתיו

made in china

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

נראה לי שהם כבר יענו לך על כל השאלות...

למעלה