היי לכולם

היי לכולם

כמה דברים: 1.אני גאה בכולכם על עניין הצמחונות 2. אני לפני כשלושה שבועות הפכתי לצמחונית (אלא אם כן מחשיבים איזה חודש שהייתי צמחונית לפני כמה שנים- בגיל צעיר יחסית, עכשיו אני בת 14). אני לא מצטערת על ההחלטה, אבל אני לא יודעת מה לאכול... יש מישהו שיכול להמליץ לי על מתכונים? (בבקשה...)

ברוכה הבאה לפורומינו הקט ../images/Emo142.gif

קבלי ברכות על הפיכתך לצימחונית!
לצימחונים יש הרבה מה לאכול, קודם כל את יכולה לרכוש מגוון ממוצרי טיבעול (או זוגלובק)-הצימחוניים. וחוצ מזה, יש לנו פה במאמרים המון המון רעיונות נפלאים למתכונים טעימים ביותר. (שמתי לך קישור-אני מקווה שזה יעבוד). בכולאופן, שיהיה לך המון בהצלחה עם הצימחונות, בחרת בדרך הנכונה!

veganoren

New member
יש הרבה מה לאכול

האמת אין לי מה להוסיף על מה שכבר אמרו אבל אני ממש משועמם עכשיו.

Neta558

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo142.gif

קבלי את הפרח הרשמי שלנו -
נסי להרכיב רשימה של כל הדברים הלא-בשריים שאכלת עד עכשיו (הרי לא אכלת רק בשר..). ספרי לנו מה את אוהבת, ונמשיך משם...

רשימה

אורז עדשים פתיתים וסוגי פסטה למיניהם מלפפונים כרובית ברוקולי פיצה פלאפל צ'יפס פירה לביבות תפו"א אפוי מרק תירס תירס מרק ביצים ביצים שוקולד גלידות כמעט כל סוגי הפירות אני משערת שיש עוד... אבל אני לא אמשיך תודה

Neta558

New member
זה כבר לא מעט דברים...

אני מציעה שתגווני ביותר קטניות (תמיד טוב), אבל כבר יש לך מגוון גדול ל דברים לאכול. והצעה טעימה לאוהבי הכרובית: לוקחים כרובית (עדיף לבשבל קצת קודם), טובלים מסביב בתערובת של פירורי לחם עם תבלינים (אבקת שום, מלח, פלפל...) ואופים בתנור. אפשר לקנות חטיפי כרובים מוכנים כאלה של טבעול (בלי ביצים בציפוי!), אבל הם מלאים בהמון חומרים מיותרים, וזה במילא לא הרבה עבודה.

למעלה