היי לכולם....

General Zod

New member
כפיה צימחונית!!!

כבר דיברתי איתך על זה (אם עם ליאור), אז דיי לכפות על אנשים את האדיאולוגיה שלך ושל אנונימוס.

כל עוד אתה עושה את זה...

אני עושה את זה

General Zod

New member
סיפרתי למישהי שאני אוהב

לאכול כבד אווז והיא כמעט חנקה אותי. אני לא מאמין, הנושא הזה נכנס למודעות של אנשים בצורה רצינית מידי. חגי בבקשה אל תגיב על ההודעה הזאת כי התגובה שלך ידועה מראש.

General Zod

New member
וכמו שאמרתי

דיברנו על זה כבר וזה בדיוק מה שאמרת לי בפעם הקודמת ואמרתי לך שסדר העדיפויות שלך הוא חולני. לדעתי כדאי שנפסיק להתווכח על זה כי הנושא כבר נטחן מכל הכיוונים. שיהיה לך יום טוב.

TimBuck2

New member
טסק... טסק...

זה ממש מצב עגום. עלק "להעביר זמן ולצבור קצת מזומנים (ודגש על קצת)" בתירוגם חופשי מה שאת עושה זה מנסה להשיג בידור זול (וגש על זול...) ואם כבר, שינצלו אותך שם וישלמו לך מעט.. מילא, אני יודעת, היו שם אנשים מעניינים או שאת אוהבת את המתנות שמקבלים בארוחת ילדים, אלו סיבות! אבל.. מצד שני, אנשים אפשר לראות שם בלי לעבוד שם, והמתנות מיוצרות ע"י ילדים סינים קטנים.. אה, רגע.. לא קשור, סלחו לי, אנטיגוניזם נגד מקדונלד´ס מתפרץ לי מדי פעם... בקיצר, יש מליון אלף דרכים יותר כיפיות, ויותר מועילות להעביר את הזמן... אולי לא ישלמו לך עליהם.. אבל תכל´ס, מה זה משנה כי מקדולדס המסכנים, אין להם מספיק כסף כדי לשלם לכל העובדים שלהם... דייי! נו, יאללה, תאכלו בשר, כי זה טעים, כי לא יודעת, לא אכפת לי.. וויתרתי כבר ממזמן...

גם את...

החלטת לדבר שטויות ברצף?! על מה אתם תוקפים אותה?! על זה שהיא אמרה שהיא עובדת כדי לחסוך קצת כסף? על זה שהיא אוכלת בשר?? מאוד טיפשי מצידכם לבוא אליה בטענות, היא לא המנכלי"ת וגם לא המנהלת של "מקדונלדס", אז את הטענות שלכם תפנו לאנשים הנכונים..

General Zod

New member
למה תוקפים?

זאת לא מלחמה, הם מתווכחים, מנהלים דיון, את יודעת מה?! אפילו רבים, אבל לא תוקפים. וכל עוד זה בגבול הטעם הטוב זה בסדר אבל כשזה יורד להשמצות זה כבר לא טוב.

maayanot

New member
תודה על הסנגור...

אבל ממש אין לי בעיה עם ההתקפות.. אני אוהבת לעבוד שם, כיף לי, נחמד לי, מצחיק לי...בלי קשר לבשר, לגלידה, לכשר, לא כשר, לצימחונות, הפתעות של ארוחת ילדים וכל דבר שעולה על דעתכם. איזה מזל שאני לא חייבת לתת לאף אחד מכם דין וחשבון! ואני מקווה שבנימה זו נסגור את הנושא ונעבור לנושאים אחרים (בתקווה שיהיו בעלי יותר קונצנזוס)

אל תדברי על דברים שאת

לא מבינה. מי שעובד במקדונלדס תומך בחברה האכזרית הזאת ועוזר להם להתרחב ולגדול.

לא אמרתי שאני יודע הכל...

אבל בנושא הזה אני מבין. ואם אתן לא יכולות להפריד בין נושא חשוב לויכוחים משעשעים בפורום אז אתן באמת ילדות קטנות ומטומטמות.

למעלה