היי לכולם....

סקובי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בטח שזוכרים!!!!!!!
יא כמה זמן לא התראינו.....
יא אני מתה עליך!!!!!!!

matan4

New member
לכול המעריצות... מחר בערוץ הילדים

משדרים קטע של ההוקי וגם מצלמים אותי אבל בגלל שאני עם כל הציוד לא מזהים אותי אני עם חולצה שחורה גרביים ירוקות וקסדה לבנה אני חושב שאני מתחיל להתמכר כי אני ניכנס לפה קצת יותר מידי

מתן....

למה אתה אף פעם לא עונה באיציק??? ואם אתה עונה אז אתה מקלל??? עשיתי לך משהו???

BalBulaGirl

New member
אהלן סקובי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

את בטח לא זוכרת אותי, אבל אני אלונה. בטח לא מוכר. אני בת 11, מאזור הדרום, רוכבת ווסטרן 4 שנים, בחוות אמיר.(ברור שלא בירושלים נכון
, בבאר טוביה
)

תחפש....

אוליי החבר הטמבל שלך הכניס אותי להתעלמות.....(חבר טמבל=בן) אם לא אז תתיחס להודעו שאני כותבת ואז יהיה לך תמספר....

matan4

New member
זה היה שיעור מדעים ויש שם מחשבים

אני פשוט שונא תמורה אז אני סתם יושב שם ומשחק במחשב ובדיוק ניגמר לי השעור אז ההיתי צריך לסגור ולחזור לכיתה

ScooBy DooBy

New member
שיניתי את השם לשניה כי

אני ממחשב אחר ולא זכרתי את הסיסמה שלי.... אופס... אז ככה... בחודש האחרון לא היה לי מחשב כי נהרס לי הכרטיס מסך ולקח קצת זמן עד שהיה לי חדש... לפני זה הייתי חולה שבועיים במחלת הנשיקה, ככה שלא היה לי כוח לשבת ליד המחשב. ולפני זה פשוט לא היה לי זמן... אז ככה... למי שרוצה לדעת מה המצב איתי בזמן האחרון אז הנה: אין לי כל כך זמן לרכב אז אני לא ממש רכבתי בחודשיים האחרונים, הסוס שהיה לי עליו חצי (וכבר אין לי כי לא ממש יכולתי להתחרות איתו כי לא היה לו ממש בסיס טוב...) בסדר (עד כמה שאני יודעת...). אני יתחיל לרכב מחדש ברגע שיהיה לי רשיון נהיגה (סוף השנה הנוכחית...) בשביל שאני יוכל לרכב בחוות יותר טובות מהאופציות שיש באזור שלי... ובדרך אגב, חברה שלי היא תלמידה של דניאלה גרוס והייתי בחווה שלה כמה פעמים ופשוט מ-ד-ה-י-ם שם!!!! ו....זהו... אני שמחה שזוכרים אותי....

למעלה