היי לכולם אני חדשה בפורום מקווה שתקבלו אותי יפה
M MooGirl New member 2/1/03 #5 בקשר לחולצה שמעתי שהיא הסתובבה עם החולצה הזאת איפשהו ליד מקומות שג´סטין נמצא בהם או משהו כזה ןהיא כאילו כוונה לאליסה מילאנו כדי שתזרוק את ג´סטין
בקשר לחולצה שמעתי שהיא הסתובבה עם החולצה הזאת איפשהו ליד מקומות שג´סטין נמצא בהם או משהו כזה ןהיא כאילו כוונה לאליסה מילאנו כדי שתזרוק את ג´סטין
T TetiBETTY New member 3/1/03 #8 שמועה לא מחייבת שיהיה בה משהו לא מציאותי.... זה יכול להיות גם משהו מופרך,חסר בסיס,כמו במקרה שלנו
D Dream within a Dream New member 30/12/02 #3 נעים מאוד!!! ברוכה הבאה לפורום הקטנטן שלנו!!! אני אור, ואני היום, ממש ממש היום בן 16 וחצי... מזל טוב לי!!! יש לי מחר מבחן שכבתי בלשון (לקראת הבגרות בלשון)... ואני לא יודע כלום!!! אני לא סובל את כיתה יא´!!!!!!
נעים מאוד!!! ברוכה הבאה לפורום הקטנטן שלנו!!! אני אור, ואני היום, ממש ממש היום בן 16 וחצי... מזל טוב לי!!! יש לי מחר מבחן שכבתי בלשון (לקראת הבגרות בלשון)... ואני לא יודע כלום!!! אני לא סובל את כיתה יא´!!!!!!
T TetiBETTY New member 31/12/02 #4 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo142.gif