היי לכולם

היי לכולם

היי שוב... כבר הרבה זמן לא כתבתי בפורום... וחזרתי...
אז זהו לבינתיים... מה חדש?

GirlFriend

New member
היי ברוכה השבה ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

מה חדש
(חוץ מהבעיה שכתבת
)

היי תודה לכולם ../images/Emo24.gif

מה נשמע? ועומר בקשר לשאלה ששאלת... אני ליאת... אין לי מושג מי זאת לימור... בטח התבלבלת או משהו ו... חוץ מהבעיה אצלי הכל בסדר...
מה שלומכם? ומישהייייייי... אני חושבת שזאת הפעם הראשונה שאנחנו מדברות לא? טוב אז שבת שלום לכולם

nobodys girl

New member
הי לך. ברוכה השבה

מותר לנצל? תגידו, היה קורס מזורז לאחים גדולים שילמד אותם להיות אקסטרא מניאקים ודוחים ששכחתי לבוא אליו? כי הבהמ הזה מצא דרך התעללות חדשה הוא פרמט את המחשב של אימא ואבא בעיקרון לכל אחד היה מחשב אבל עשיתי עיצוב מחודש לחדר אז הוצאתי את המחשב.. קיצר.. כבר חודש אני על המחשב של אימא ואבא ועכשיו הדפוק הזה פרמט אותו, מחק לי ה-כ-ל וחסם לי את הגישה למיליון וחצי דברים זה לא דבר סופר אכזרי? וכשאני התחלתי לבכות שהוא מחק לי את העבודה בפיזיקה שצריך להגיש מחר ההורים שלי עוד התעצבנו עלי זה בדיוק מהימים האלה שאני רוצה לקפוץ מהגג.. עצוב לי

GirlFriend

New member
../images/Emo29.gif

על זה נאמר אחי אכל לי את השיעורים. כאן, אני מכירה את התופעה, אי אפשר לדבר, כי בואי נודה אתם עשויים מאותו חומר אז הדרך היותר קלה היא ללכת איתו ראש בראש (לא הכי קלה...
) אבל להראות לו שיפסיק עם השליטה ותראי לו מי המין השולט (חחחחח סתם). תמחקי לו עבודות, קבצים, תקרעי לו מחברות... את יודעת הדברים הרגילים... כי אחים הם עם אחר, אי אפשר לדבר איתם בהגיון...

nobodys girl

New member
ראש בראש?

אי אפשר גם למחשב שלו יש סיסמאות (הוא צפה נקמה) הוא גבוה יותר וחזר יותר (אם חייבים להודות) וחוצמזה יש לו רובה

למעלה