היי לכולם......

קורין1

New member
היי לכולם......

המון זמן לא הייתי כאן, התחלתי ללמוד סוף סוף, ובנתיים יש לי המון ריצות עם הבן הגדול שלי, ביום שלישי הוא צריך לעבור ניתוח, כמעט שאין לי זמן, נמצאת במרוץ נגד הזמן, אני מקווה שהמצב יותר טוב אצלכם ומקווה שיהיה כך גם אצלי. באהבה

קורין , אני מקווה שהכל כבר פסדר

ואתם אחרי הניתוח. (היום יום רביעי כבר? איבדתי את תחושת הזמן משום מה). תהיו בריאים מהר . גם הסיפור שלך על הבגדים על החבל , הוא מדהים . תנסי לברר ברשות המקומית , ראיתי פעם כתבה על מרכזי חלוקה של ביגוד במחירים סמליים למי שנצרך לכך (נדמה לי שזה היה בויצ"ו ת"א , או ארגון התנדבות דומה ) אולי יוכלו לעזור לך ולהפנות אותך לשם לחדש את המלאי. מדובר על ביגוד חדש לגמרי ובאיכות טובה לילדים . היום , לנוכח המצב במשק בטח ישנם מקומות מסוג זה שיכולים לעזור. במיוחד במקרה כזה . בחורף הזה זה גם ממש סיפור לייבש כביסה בתליה , במיוחד שצריך כל הזמן בגדים נקיים לילדים. אז אני ממליצה אם את יכולה , יש היום מבצעים רבים ובתשלומים מאוד נמוכים , להתחדש גם במייבש
.

קורין1

New member
היי לכולם, אנחנו אחרי הניתוח....

היום שחררו אותו, הוציאו לו גידול בגודל של 15 ס"מ מבית השחי, בבדיקה ראשונית של הגוש קבלנו בשורה קצת מרגיעה שזה לא גידול סרטני, שלחו את זה לביופסיה, בעוד שבועיים נקבל תשובות, הילד מרגיש טוב קצת כואב, אבל לא נורא. ובקשר לבגדים אוליי באמת אני אפנה לעו"ס נראה מה ניתן לעשות בנידון, זה באמת סיפור, בנתיים אני מייבשת עם התנור חימום כשאין מה ללבוש. תודה

למעלה