היי לכולם

help me Nick

New member
היי לכולם

אני בעיקר מעריצה של בסטריט בויז אבל גם של אמינם... אז לפעמיים אני יכנס לפורום כדי לראות ולשאול כל מיני שאלות... אז מה השיר הכי אהוב לכם באמינם שואו? שלי זה השיר ה-19 שגם היילי שרה שם (שכחתי איך קוראים לו) וגם אני אוהבת את white america ואת השיר החדש שלא נמצא בדיסק lose yourself

help me Nick

New member
שילוב טוב!

זה קצת משונה לשמוע שאני גם מעריצה של בקסטריט וגם של אמינם....

shady girl

New member
מה ?!?!?!?!?!? WTF2?!?!?!?!?!?!?

איזה שילוב מוזר!!!!!!!!!!!!!! אבל הם כאלה דפוקים!!!!!! אבל שיהיה

השתגעת?!?!?!

זה כמו להגיד שאני מעריץ את כריסטניה ובריטני ולהגיד שאת שונאת פופ! לא סתם בצחוק, אבל השתגעת?!?!?

help me Nick

New member
../images/Emo98.gifכנראה שכן...

בקסטריט בויז הם הלהקה הכי טובה בעולם והזמרים האהובים עלי זה ניק קארטר ארון קארטר ואמינם...

Grandmaster KC

New member
תראו אותם

הם יורדים על בקסטריט בויז, כמו שאנשים ירדו עליהם בגלל שהם שומעים אמינם. אירוני, לא?

ilbe182ebli

New member
דיי אל תהרגו אותה!

אני מודה שאני דיי שונאת את בקסריט ולא שומעת ביכלל את המוזקה שלהם אבל זכותה לשמוע מה שהיא רוצה ואם היא אוהבת את אמינם ולשמוע את המוזיקה שלו אז זה כבר טוב! מה רק ביגלל שהיא מעריצה גם את בקסטריט אסור לה לשמוע אותו?... והשיא עם היילי נקרא: מיי דאד גון קרייזי משו כזה.. :)

Grandmaster KC

New member
נכון

גם לי אין אהבה ל נערים מאחורי הרחוב ובכלל לפופ העכשווי הגרוע מאוד, אבל לא לקטול, זה בדרך כלל עובר. אתם מתלוננים שפגעו בכם שאתם שומעים אמינם, ותראו מה אתם עושים לילדה.

help me Nick

New member
../images/Emo151.gif

תרדו כמה שבא לכם על בקסטריט זה לא מזיז לי.... אני סתם בפורום הזה כי אני גם אוהבת את אמינם

למעלה