היי לכולם

לזה אין לי פתרון בכיתה

לא מכיר מקום שירשו לך להביא למשל קערה עם בוץ לשים בתוכה את הרגליים בזמן השיעור.....למעשה גם בבית זה לא יהיה פשוט, אלא אם אתה בחור מאוד מאורגן ומסודר שיכול לנקות את הבוץ אחריו....
אבל אפשר לעשות את זה למשל בגינה....

טובללכת

New member
אתה יכול ללכת לים, לצעוד בחול...

אם אתה גר באיזור קרוב לים.
כך תוכל להגיע כשתרצה, ולבוסס בחול כרצונך.
זה כיף גדול גם לאנשים "רגילים" לא מעטים.

almog1620

New member
כן אבל...

אני לא מתכוון לספר לה את זה. כמו שאמרתי, אני לא סיפרתי את זה אפילו להורים שלי. זה מביך מדי כדי שמכרים שלי ידעו את זה....

ענתנוי

New member
כף הרגל היא ראי הגוף

הצורך במגע טבעי בכף הרגל הוא ביטוי של צורך בריפוי עצמי.
כפות הרגליים מרכזות את קצות העצבים ולכן אפשר לראות את כל הגוף ממופה בהן. טיפול בגוף דרך כפות הרגליים (רפלקסולוגיה) הוא תורה עתיקת יומין ויעילה מאד בעיקר במצבים שקשורים למתח (stress).
הצורך במגע ישיר עם בוץ, חול, אדמה - ולא עם ריצפה - מעיד על מתח שנובע מניתוק מהטבע, מהתדר ה"בריא" שלך.
זה נפלא שלא איבדת את היכולת להקשיב לגוף שלך, ואני מקווה שתוכל לבטא את החוכמה שלך בלי פחד ובושה....

almog1620

New member
היי

המילים שלך הן באמת נכונות. תודה רבה על העידוד
.

almog1620

New member
סוף טוב הכל טוב

סוף סוף הצלחתי לדרוך יחף בבוץ נעים במיוחד בבית שלי על הגג!
הייתי לבד בבית וידעתי שאשאר לבד לעוד שעתיים, אז הכנתי עיסת בוץ, שמתי אותה על קרטון ביצועה גדול בגג שלי ודרכתי!
זה היה כל כך כיף! הרגשתי חופשי ומאושר, כל גופי התמלא באדרנלין. הבוץ זרם בין אצבעותי ואני גם חייב להגיד שהוא משמש כמו פילינג טבעי לרגליים.
הנה תמונה:

almog1620

New member
היי

כאחד שמבין בסוגי בוץ, יש שלושה סוגי אדמות: חול, טין וחרסית. חול הוא העבה ביותר וחרסית הוא הדק ביותר. ככל שהקרקע יותר דקה, כך הבוץ יותר נעים. בשבילי דריכה בחול רטוב אינה מספקת ואפילו מכאיבה, החול שורט את העור, ביחוד אם יש בו שברי צדפים.
סליחה אם אני מתנשא אבל תודה על ההצעה

arana1

New member
חשבת פעם לנסות קדרות ?

נדמה לי שחימר זה סוג של חרסית וקדרות מאפשרת לבטא את העונג החושי בצורה יצירתית

ענתנוי

New member
מדויק מאד

לי אין בעיה עם חול כי אני הולכת יחפה רוב הזמן ופיתחתי סוליה של בדואית....

למעלה