היי לכולם! :)

Madam Smile

New member
היי לכולם! :)

לאחרונה שמעתי על חלומות צלולים והתעמקתי בעניין, אני בעבר חלמתי חלומות כאלו (אומנם לא ידעתי שקיימים חלומות כאלו) ואני רוצה שוב אבל לא מצליחה.
מישהי הלחיצה אותי שאם אני יתעסק בחלומות האלו הרבה (הכוונה לחלום אותם הרבה) הנשמה שלי תצא למסע אסטרלי[?] (שלא ממש הבנתי מה זה) ויכנס שד במקום.
זה נכון?
אני נורא אשמח אם מישהו ידריך אותי להגיע למצב של חלום צלול
תודה :)

וולפהרט

New member
נא להרגע

חלומות צלולים הם חלומות לכל דבר, שבסופם מתעוררים לעולם הרגיל והמוכר.
מסע אסטרלי זהו מושג שמתיחס לטיול של הנשמה מחוץ לגוף, אם כי רובנו כאן בפורום לא ממש נוטים להאמין לעצם הקיום של זה. על שד שמגיע במקום עדיין לא שמעתי. נשמע מעניין;)
כאן בכל אופן אנחנו עוסקים רק בחלומות.
יש הרבה מאמרים כאן בפרום שיעזרו לך להגיע לחלומות צלולים. מיד יפנו אותך המלך בצהוב או אחרים כאן.
ו- ברוכה הבאה!

אל על2

New member
שלום :)

היי וברוכה הבאה לפורום
אני מניח שאת כבר יודעת מה זה חלומות צלולים
איך להגיע אליהם: קודם כל בפורום יש מאמרים שאם את רוצה את יכולה לבדוק אותם ויש כמובן את הבדיקת מציאות
שד ומסע אסטרלי? זה נשמע כמו תסריט מסרט אימה
אין לך מה לפחד משום דבר אחרי הכל זה רק חלום
כשתתעוררי את עדיין תהיי על המיטה שלך (מתחננת לעוד כמה דקות שינה ומתארגנת לעבודה ,תיכון,לצבא...:)
לפי מה שנראה לי החברה שלך או את עשיתם סלט מכל הדברים האלו
כי אחרי הכל אין שדים ומסעות שבהן הנשמה שלך יוצאת מהגוף..
יכול להיות שהחברה שלך דיברה על שיתוק שינה
(מעין מנגנון הגנה שישתק אותנו ושלא נעשה מה שאנחנו עושים בחלום במציאות, ואין בן אדם שאין לו שיתוק שינה כל לילה) ובגלל שיש אנשים שחוו שיתוק שינה הם המציאו כל מיני שדים ורוחות ...
ומסע אסטרלי זה משהו שאני לא מאמין בו (זה גם איזו המצאה )
זה כמו שתחלמי על מפלצת ותהיי משוכנעת שהיא קיימת..
בכל מקרה אין לך מה לפחד - להפך בחלומות צלולים את יכולה לעשות מה שבא לך ולכן זה כל כך כיף!

ברוכה הבאה

אם את רוצה לחלום צלול שוב אין ספק שהגעת למקום הנכון.

כמו שאחרים אמרו כבר- חלומות צלולים הם עיסוק מאוד בטוח, או שכולנו אחוזי דיבוק ומנסים לגרור את נשמתך האלמותית לשאול. אחד מהשניים.

ברצינות, את לא צריכה לדאוג. חלומות הם רק חלומות, ולא משנה אם חולמים על טיול מחוץ לגוף או פילים ורודים מרקדים (אבל זה מה שהייתי אומר אם הייתי שד שמנסה לגנוב את נשמתך, אז לכי תדעי...).

למעלה