I iloverocknrol New member 31/12/13 #20 אפשר להכיר אתכן ? סוף סוף בשביל זה כתבתי כדי שאני אוכל לדבר עם נשים שלא נגעלות מסקס אלא נהנות ממנו
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 31/12/13 #32 ולמה זה נוגד? אני מצליחה לעשות את שניהם לא רע כבר הרבה שנים
U ufo69 New member 31/12/13 #46 Kמה לך לבר עם זין בפה ?...... דברי לפני דברי אחרי ואל תאבדי אף טיפה בין לבין
U ufo69 New member 31/12/13 #47 אני מאוד מקווה ש... את מדברת לפני מוצצת אחרי מוצצת לפני מדברת אחרי ביחד בו זמנית נראה לי בעייתי למרות שאני תמיד בעד גם וגם
אני מאוד מקווה ש... את מדברת לפני מוצצת אחרי מוצצת לפני מדברת אחרי ביחד בו זמנית נראה לי בעייתי למרות שאני תמיד בעד גם וגם
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 31/12/13 #29 את מוזמנת להשאר בפורום אף אחת פה לא נגעלת מסקס-גם אם יש פה חילוקי דעות לפעמים.. רגב, יש לי כמה חברות מאוד קרובות משנותיי בתפוז.
את מוזמנת להשאר בפורום אף אחת פה לא נגעלת מסקס-גם אם יש פה חילוקי דעות לפעמים.. רגב, יש לי כמה חברות מאוד קרובות משנותיי בתפוז.
N newcharm New member 31/12/13 #17 יופי של יוזמה ברגע שאשלים את האקסל עם מלוא רשימת הבולעות פה את/ה תצוין לשבח.
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 31/12/13 #34 בדיוק התחילו המסרים להגיע- גברים: זה שמישהי אומרת שהיא נהנת למצוץ ולבלוע לא אומר שהיא רוצה לעשות את זה לכל טמבל ששולח מסר!! תוהה כמה סתום בנאדם יכול להיות בשביל לשלוח מסר "את מוצצת ובולעת??"??
בדיוק התחילו המסרים להגיע- גברים: זה שמישהי אומרת שהיא נהנת למצוץ ולבלוע לא אומר שהיא רוצה לעשות את זה לכל טמבל ששולח מסר!! תוהה כמה סתום בנאדם יכול להיות בשביל לשלוח מסר "את מוצצת ובולעת??"??
ק קיי האחת New member 31/12/13 #18 לא יודעת כמה זה נדיר אבל, כמו שרב הגברים לא יודעים לרדת לנו, כך גם הרבה נשים לא יודעות למצוץ..
U ufo69 New member 31/12/13 #23 לא מסכים איתך וגם אם זה נכון חלקית תלמדי אותו איך את אוהבת........ זה יעשה לך פלאים
ק קיי האחת New member 31/12/13 #26 לא הכל אפשר ללמוד יש מגע אינדיבידואלי שלא משנה כמה תנסה ללמוד לא תוכל. יש כאלו שהמגע שלהם תמיד נכון לי ויש כאלה והוא אף פעם לא מדוייק. זה בסדר, גם אני לא מדוייקת לכולם.
לא הכל אפשר ללמוד יש מגע אינדיבידואלי שלא משנה כמה תנסה ללמוד לא תוכל. יש כאלו שהמגע שלהם תמיד נכון לי ויש כאלה והוא אף פעם לא מדוייק. זה בסדר, גם אני לא מדוייקת לכולם.