היי לכולם

היי לכולם

חשבתי לכתוב על כך זמן מה בנושא מה שקורה כיום סביבנו.
א.אז ככה בתחום הזוגי אל תשפטו את הגברים יש כאלו שעושים מאמצים משקיעים זמן וכסף ולא הולך ,ובאמת נמאס לשמוע בקרוב אצלך כשאתה מוגדר כסטרייט מאושר 99 אחוז שתרצה להקים משפחה בישראל.
ב.אף אחד לא מבטיח הרים ושושנים לכם לאחר הנישואים ,בונים צעד צעד,במידה ומוצאים שוגר דד עם המון כסף אז מברוק שיהיה בהצלחה.
ג.יש גברים שמרויחים 6000-8000 שח משכורת בלחץ וכיום לצערנו במדינה שלנו לא שווה להשכיר אלא אם כן יש לך הרבה הרבה רזרבות בבנק,מי שרוצה ואוהבת תבין לבד אני נמצא אצל אימי עם 3 חדרים ולא הולך להשכיר ולבזבז 2500 כשאני לבד כרגע מבלי מותרות כגון אלכוהול וכו .
ד.בפייסבוק ראבק אנשים!! אני מחכה כבר לזוג שיצלם את עצמו בסקס ויעלה את זה לפייס ראבק,קצת לשמור על הפרטיות של המשפחה וכו אתם בקושי אם בכלל דברתם או ראיתים את רוב חברכם ,קצת לשמור אזה פשוט גורם ורצון למחוק את החברים עם כל השיתופים פה בישלתי פה אני עומדת להפליץ וכו.
ה.ומספיק לחשוב מה יגידו וכל מיני רושם לעשות כאילו בני אצולה מולנו ,תחיו עם מה שיש התברכתם במתנות מהבורא תגידו תודה ולא צריך לנפנף ולעורר אנטי וקנאה כלפיכם,אם אתם מפורסים אז כן בתור אנשים פרטים קצת לשמור על צניעות.
 
יוצא

ליללוו חבר שבאמת שמר על קשר בחגים בהודעות ובשיחות ,אישתו קיבלה סעיף כנראה מילאו לה את הראש !הוא עם 4 ילדים מתגרש הוריו קבלו אותו בביתם במקום להשכיר ,היא חזרה לעיר הולדתה משכירה גם ,הוא מכר את הבית החזיר משכנתה !ואכן מצב לא קל ולא משתלם .

והוא עבד אצל אביה גידל אותה מגיל 17 הם ביחד.
אז הינה שום דבר לא בטוח בחיים לדעתי להתגרש ו4 ילדים אצלך זה אכן מתיש וכו עם המזונות .

פשוט עצוב.
 
אהה?


 
סתם מוציא תיסכולים

ההוצאות של ביבי ,פייסבוק טראש טלויזיוני בערוץ 2 ולחץ חברתי מעיק להתחתן מהר!
 
קצת רחמנות

הבן אדם לא היה אצל הידיזה (זה כי לא הובהר מה היא)
הוא יחזור וישים רווח אחרי נקודה וכו׳
 
יש פה שילוב של

איתי ירושלים (ניסוח ושמרנות), קוקניק (תפיסה דתית) ואסף (כנות).
 
היי

הרגיזו אותי היום על כך מה שקורה במדינה .

הייתי צריך לרשום מגילה אבל העדפתי לשחרר קיטור!נקפוץ לידידה טובה לקפה קסום ונשתחרר.
חנוכה שמח:)
 
למעלה