היי לכולם

victorr2

New member
היי לכולם

היי ראיתי אתכם ברשימת הפורומים והחלטתי להיכנס. קבלו אותי בברכה אז יש לי כמה שאלות אליכם. הייתה תקופה לפני חצי שנה שראיתי את שבט כמעט כל יום, חודש או יותר, אבל מאז לא יצא לי לראות. ושבוע שעבר אני פותח את הטלויזיה ומשהו מפחיד שם! הם כבר לא בקניון, יש מלא אנשים, והאמבר היפהפיה נעלמה לאנשהו! מה קורה?? יש למישהו סבלנות לכתוב לי בקצרה מה קרה ואיך ולמה ולאן הם עזבו את הסופר שלהם? וחוץ מזה, יש עוד בנים בפורום, או אני הראשון? ויקטור

dark ch0s3n

New member
ברוך הבא!! אני אתן לך תצקיר ממש חפי

ברוך הבא!!!! אחי! לא יש כאן גם בנים כמוני ... ספויילר?? אמבר מתה בגלל תאונה שקרתה מעומס יתר במקום ההוא של הלווין הר הנשר! לא הם לא עזבו יש להם יותר כח ואין כבר מגפה זאנדרה גם מתה בתאונה ההיא אליס ואלי עברו לגור אם חולדות הקניון אבוני הצטרפה והפכה למליציה גדולה של כח . וזהו נראה לי מה שכתבתי זה דיי חפיף מימה שאני זוכר ... מצטער על הניסוח המסריח אני דיי ממהר

victorr2

New member
Oh my god

מתה?? אני בשוק, אני בהלם... איך היא מתה בדיוק?

THEchosen1

New member
ברוך הבא ויקטור

אוקיי , אז התקופה שאתה מתאר שבה ראית כל יום את השבט , זה היה בעונה הראשונה ! עכשיו אנחנו בעונה השנייה .. והם כן בקניון פשוט עכשיו הם ה"שליטים של העיר" אז הם מרשים לעצמם להסתובב הרבה בחוץ , אז יש יותר סצנות בחוץ לעומת העונה הראשונה ... אמבר היפה שלנו , מתה ספויילר !!!!!!! נכון לרגע זה היא מתה , אבל אל דאגה ! היא תחזור בעונה שלישית... *קופצת מאושר - עדיין* ... סוף ספויילר !!!! בסוף עונה ראשונה , הח´ברה עזבו ל"הר העיט" ושם הייתה התפוצצות וזאנדרה ואמבר מתו , אקיצר בתיחלת עונה שנייה הם מצאו את סם הנגד לנגיף וזה נותן להם כוח .. אה ויש קבוצה שנקראת "הנבחרים" שהם עושים להם קצת הרבה בעיות.. הבנת?

victorr2

New member
ואי, תודה לכולם על התשובות

אבל בא לי עוד ספוילר. איך היא תחזור אם היא נהרגה?

MaLL RaT

New member
היי גם לך!

אז קודם כל ברוך הבא לפורום שלנו!!! טוב אז אני אעדכן אותך קצת במה שקורה (למרות שלא יצא לי לראות כל כך בזמן האחרון) אז אני לא זוכרת מה קרה לפני חצי שנה אז אני אתחיל מאיפה שנראה לי: אז השבט שלנו הלך לחפש תרופה למגפה (זאת שגורמת להזדקנות) בהר העיט. איכשהו (לא ראיתי את אותו הפרק) איזה בניין התפוצץ או ממשהו כזה.. לא משנה, אז בקיצר זאנדרה ואמבר היו באותו בניין.. זאנדרה מתה ו"גם" אמבר (היא תחזור בעונה השלישית)!! בקיצקץ השבט עדיין בקניון. ואל תדאג, יש עוד בנים בפורום הזה! ואגב, אני עושים מן סרט כזה אבל כאילו בפורום (לא מצלמים אותו)! כל אחד בחר איזה דמות הוא רוצה לגלם ואנחנו עוד מעט נתחיל אותו.. אם אתה רוצה אתה יכול להיות קייסי! או שאתה יכול להציע דמות חדשה, אבל לא בטוח שהיא תתקבל!! אני מקווה שהבנת משהו.. ואם יש לך עוד שאלות פשוט תכתוב! ואל תשכח לראות מחר!!

victorr2

New member
אופס

אני לא זוכר מי זה קייסי זה לא המניאק התחמן הקטן הזה?

MaLL RaT

New member
איך אמבר תחזור- ספוילר!!!!!!!

כן!! ובקשר לאמבר.. היא לא באמת מתה בהתפוצצות!! נראה לך שככה נוותר עליה???? אז ככה: היא יצאה מזה בשלום ואז אבוני הראתה לה תמונה של תינוק ואמרה שזה הילד שלה ושל בריי ואז אמבר החליטה לא לחזור לשבט והתחברה לשבט אחר ונעשתה המנהיגה שלו! אז בעונה השלישית בריי ישמע על איזו מנהיגה אחת והוא חושד שזאת אמבר! אז איכשהו הוא מגלה שזאת היא ואז הוא מחזיר אותה לשבט!!! תקנו אותי אם טעיתי במשהו!! אתה יכול לבדוק גם בהודעות ישנות בטוח כתוב שם תשובות לכל מיני שאלות שיש לך!!

THEchosen1

New member
לא , צדקת בהכל ..- ספויילר

זה באופן כללי , ובריי ראה את הטבעת של אמבר על פרייד - דמות חדשה , ככה הוא התחיל לחשוד בכלל שאמבר קשורה..

למעלה