היי לכולם!

היי לכולם!

סליחה שאני פותחת הודעה חדשה... אני חדשה פה וקוראים לי שרון (שמתם לב לשם...) בדרך כלל אני בפורום התאומות אולסן, אבל אתמול בפעם הראשונה ראיתי את הסדרה "המורדים" (אחרי שפספסתי את הפרק הראשון
) והתלהבתי מאוד. זאת סדרה ממש יפה! והיא יותר מענינת אותי מקטנטנות, אני עדיין רואה קטנטנות אבל פחות.. בכל אופן זה נראה לי פורום מאוד חמוד ויכול להיות שאני אשתקע פה! נ.ב *בלי להשוויץ* מי פה פגש את קמילה ופליפה? הם כאלה חמודים! כשיהיה לי זמן אני יסרוק את התמונה וישים פה. עוד נ.ב פעם שניה *בלי להשוויץ* ובלי תקוות מיותרות יכול להיות שאני פוגשת את צוות המורדים שהם באים לארץ. הם באים במרץ ובנובמבר עם אני לא טועה. הם יתארחו במלון "דניאל". טוב, אז מקווה שתקבלו אותי יפה...שרון

ענבר 2002

New member
וואי שרונוש!!!!!

את מכירה אותי מצוין מפורום התאומות אולסן.... ואני שמחה שהצטרפת לפורום המשגע הזה בכול מקרה רציתי לומר לך שיש לך מזל שאמא שלך עובדת במלון דניאל את פוגשת את כול הכוכבים!!!!!!!! אני גם רוצה!!!!!!!!! *צורחת* *משתגעת* *ומתחננת שאולי אני אראה אותם עוברים ברחוב*

ענברוש!!!!!!!!!

הלו! איזה כיף שאת כאן........מישהו שאני מכירה.... אני מקווה שאני יהנה כאן.. תודה...אבל לא פגשתי את כל הכוכבים...רק את קמילה ופליפה, את לגעת באושר, יכלתי לפגוש את סופי צדקה אבל לא באתי, ויכול להיות את המורדים. בכל אופן אני מזה שמחה שאת כאן!
כפול 100000 שרון

לי היה מספיק לראות את קמי ופלי!!!

לא איכפת לי מלגעת באושר וכל החירבושים שמסביב... אם הייתי רואה את קמי ופלי ממש קרוב... אני הייתי... בעצם לא הייתי... כי באותו רגע הייתי מתעלפת!!!

חיחיחיחי גם אני הייתי...המשך בפנים

לספר את הסיפור ה"מרגש"? טוב נו... זה היה ביום שני (הם הופיעו בערוץ הילדים באותו היום), והלכתי עם אמא שלי לעבודה, וראיתי שם עוד כמה ילדים, ואחר-כך היו מחוץ למלון מלא מלא ילדים ששרו וממש כאב לי הלב! ולא נתנו להם להכנס... אז עלינו כמה ילדים לסוויטה בקומה 11 וראינו טלויזיה. ראינו את קמילה ופליפה בערוץ הילדים. ואז אמרו לנו שהם בדרך למלון. לא ידענו עם נפגוש אותם או לא בסוף. ואז אמרו לנו שהם מתחלקים ועולים לסוויטה שלנו. אז התחלתי להתרגש ולהכין את המצלמה. אז התווספו עוד כמה ילדים ומבוגרים. וחיכינו והושיבו את כל הילדים על השטיח ואז נכנס צלם מעצבן שהסתיר! ואז אמא שלי סימנה לי כזה עם האגודל והבנתי שהיא ראתה אותם. נכנסו לחדר כמה מאבטחים מפחידים שכמעט נתקעו עם הראש הדלת מרוב שהם היו גבוהים. וקמילה ופליפה התיישבו. ונתנו להם מה שהיה בחדר (היה שולחן עם שתייה וטורטית ופסק זמן לכל הילדים) אבל אף אחד לא אכל מרוב התרגשות אז נתנו לקמילה ופליפה את הטורטית והפסק זמן והם התחילו לדבר בינהם ולהשוות בין מה שנתנו להם (חחח.זה היה ממש מצחיק) ואז אחד אחד הצטלם באמצע (בין קמילה לפליפה), והם חתמו לנו על תמונות. וזהו ואז אמרו לנו לשבת ולחכות עד שהם ילכו ואז רק ירדנו. זה היה ממש כיף...בתמונה שאני מאחוריהם ומחכה שהם יחתמו לי על התמונה אז אני מזה אדומה כמו עגבנייה! *היה שם מזגן...* אז זהו סוף הסיפור..... אה...עוד משהו מצחיק, ילדה אחת רצתה שהם יחתמו לה על החוברת של המדבקות, והם לא מצאו איפהמ יש תמונות שלהם אז הם התחילו לדפדף לה בחוברת שעות..חחח...והם התחילו לדבר על המדבקות ולהסתכל לה בחוברת... אני בטוחה שלא היה אכפת לה שקמילה ופליפה חיטטו לה בחוברת... טוב זהו...אני ישים כאן את התמונה בקרוב...ואל תצחקו יצאתי מוזר כזה כי התרגשתי...אה..ואני ישים גם תמונות של המסיבה אחר-כך.

sparx

New member
היי אנשים!!

אז... אני תמיד עוקבת אחרי ההודעות בפורום המורדים (וגם בקטנטנות..) ואני לא כותבת הודעות כי אני לא ממש מחוברת הרבה, ולא ממש יש לי כוח. ורציתי לדעת אם תוכלו לעשות שירשור תמונות של לונה (ג´ורג´ינה..) כי אני צריכה את זה ממש דחוף.. תודה רבה רבה למי שיעזור!!

sparx

New member
תיהיו נחמדים!

נוווו... בבקשה זה ממש חשוב! פלייייז

Mary Kate14

New member
כן גם אני...

פה מהפורום של התאומות אולסן תודה על ההתייחסות.....

למעלה