היי לכולם!

Love Josh

New member
היי לכולם!

אני חדשה בפורום ואני מתה מתה על דוסון קריק! בעיקר על ג´וש!

natalyrst

New member
ג´וש החתיך

גם אני די חדשה כאן ואני חולה על ג´וש (על קייטי יותר... כן?) אבל בכל אופן... ברוכה הבאה

Love Josh

New member
תודה...

גם לך ברוכה הבא! גם אני ממש אוהבת את קייטי (אבל יותר את ג´וש) ולדעתי הם צריכים להיות ביחד

לאנה

New member
וולקאאאם!!!

Dawson girl

New member
אוי, מה נהיה פה?...

אנשים! מה קורה פה?.... כשאתם נכנסים לפורום יש מין השפעה כזו כי כולם נופלים שדודים לרגליו של ג´ושוע ג´קסון (חוץ מכמה בודדים, שחסינים. או שהיו בפורום באג (שיעול*לאנה*שיעול)...)??? והרשימה הולכת ומתארכת... סתם בצחוק. פשוט אין לי מה לעשות. יאללה ביי נמש

Dawson girl

New member
מה, לא ידעת??.....

את מפורסמת! רק בקשה קטנה לי אלייך: תפסיקי לסקול את עצמך! למה את כל הזמן זורקת על עצמך אבנים?..... אנחנו לא רוצים שיכאב לך.... בייי נמש

לאנה

New member
אנד דה קראוד גוז "אווו..."

חחח..., פשוט, תראי, הרבה פעמים אני כותבת דברים, וכשאני מסיימת לכתוב אותם, אני מבינה שאפילו אני הייתי מרביצה לעצמי...

Dawson girl

New member
טוב, אז לפחות...

תזרקי על עצמך עגבניות! וככה לא תסבלי מכאבים. רק תהרסי לעצמך את הבגדים. מחיר קטן תמורת חופש הדיבור! אוקייי... מעכשיו: סקילה רק עגבניות, לא אבנים. לא רוצים כאבים פה בפורום. זה מקום שמח. אויש.... נהייתי מרי פופינס. בלעע

natalyrst

New member
ג´ושוע+ג´ואי../images/Emo41.gif

אני מתה על ג´ושוע תמיד רציתי שהם יהיו ביחד, וכשהם נפרדו זה לא היה חביב... טוב לא נורא... גם צ´ארלי חמוד נכון?? אי אפשר להגיד שלא... תגידו.. העונה שנגמרה פה.. איזה מספר היא הייתה?

Love Josh

New member
תודה רבה!

אני ממש שמחה לראות שכולם פה אוהבים את ג´וש! טוב איך אפשר לא לאהוב אותו?!

LillipooT

New member
רק אני עוד לא הספקתי לברך... ../images/Emo70.gif

ברוככככככה הבאה

למעלה