היי לכולם,

היי לכולם,

טוב אז החלטתי לקחת את הצעד הזה צעד אחד קדימה ולעזוב את בית ההורים בגיל אוטוטו 23 .. בגלל הרבה סיבות.
אני וחברה מחפשות כבר שבועיים דירה,במרכז ראשון לציון, 3 חדרים (חדר לי חדר לה וסלון),
מחפשות סהכ כמו כולם דירה שתראה נורמלית שיהיה לנו נעים להכנס אליה, מרוהטת כמה שיותר, בלי הרבה דרישות,
וכמובן במחיר סביר ולא שוחק כיס.

מצאנו אחת כזאת, היינו על סף סגירה רק רצינו שעוד בנאדם יגיע לראות את הדירה ואז נפלה עלינו פצצה,
בדיעבד, לא מבעל הדירה, גילינו שבדירה התאבד בן אדם, אותי מאוד מפחידה המחשבה לגור בדירה שבנאדם מת בה.
מאז המשכנו לחפש אבל לא מצאנו את רצוננו עדיין. אשמח לקבל קצת ייעוץ והכוונה איפה לחפש שלא חפשתי,
חיפשתי ביד 2, WIN WIN' הומלס ..
ואם מישהו מכיר משהו כמובן שיפנה אלי.
תודה.

את מפחדת שהרוח שלו תהיה שותפה שלישי?

במקרה נודע לך פרט לגמרי לא רלוונטי. אלא אם את מתכוונת לשכור דירה חדשה מקבלן אין לך מושג כמה אנשים מתו בדירה פוטנציאלית (וגם בדירת קבלן אולי מת איזה פועל תוך כדי הבניה)

מצטערת אבל נשמע לי ממש דבילי לוותר על דירה שעונה על כל הדרישות שלכן רק בגלל סיבה כזו...

מצטרפת - זה באמת לא רלוונטי

נתחיל עם זה שבהרבה דירות נפטרו אנשים ואת לא יכולה אפילו להיות מודעת לכך. למעשה - איך מתפנות דירות? אנשים הלכו לעולמן והיורשים השכירו/מכרו, זה דבר טבעי וזה לא אומר שום דבר.

אם את מאלו שמאמינות במשקע רוחני וכו', אני בטוחה שתוכלי למצוא עצות ל"טיהור אנרגיות" וכדומה, אבל זו באמת לא סיבה לוותר על דירה.

einat162

New member

alondr

New member
בזמנו כשעבדתי במד"א

היו לנו בעבודה כל כך הרבה מקרי מוות - הרוב טבעי ומיעוטם לא טבעי
ומן הסתם בדירה בה גרה משפחה ואחד מבני המשפחה נפטר - השאר ימשיכו לגור שם
או שכמו שמרצי אמרה - איך מגיעות דירות לשוק ההשכרה - קרוב משפחה מבוגר נפטר והיורשים משכירים את הדירה
אם בכל דירה שבה אי פעם נפטר אדם לא היו גרים יותר התוצאה היתה מאות אלפי דירות ריקות
אני מניח שמה שמטריד אותך הוא לא המוות עצמו אלא העובדה שאותו אדם התאבד...
לכן יש כאמור כל מיני הילרים שמתמחים בטיהור אנרגטי

למעלה