היי לכולם!

DEATHRUCTION

New member
היי לכולם!

אני לא אוהב את היהודים! אבל אני הולך היום להופעה בפורום היהודים היום פעם טובים ועכשיו אני לא יכול להגיד את זה עליהם קיצר כל מי שלא בא שיהנה בבית ומי שבא אז יופי לו ותתחילו לשמוע מטאל1!

rainbowgirl

New member
../images/Emo4.gif אמ אתה לא אוהבת את היהודימ

אז למה אתה בא להופעה? המ...
תהנה איש

חן ה

New member
אתה לא אוהב את היהודים?????

אחי תשמע את כל השירים אבל לעומק!!!!! ואני מקווה שכמוני אתה תואהב אותם....., אבל גם אני יהיה היום בהופעה אז אני מאחל לך שתהנה אחי....

crovee

New member
גם אני לא אוהבת אותם והייתי...

וההופעה הייתה ממש חרא... ציפיתי למשהו הרבה יותר טוב. אבל אתם בטח נהניתם, ז´תומרת אני מקווה שנהניתם... לילה טוב

Jiglly

New member
וואלה? מתי התחילה ההופעה?

מתי הסתיימה?
איך היה?! שרשרו לכאן תגובות בקשר לזה! אני רוצה לשמוע פרטיםםםםםם

twigy

New member
ההופעה בפורום הייתה טובה מאוד

היהודים במיטבם. הם פתחו עם "עוד ארון אחד" אממממ סוף סוף הם הודו שהשיר ג´קי על אותו לחן של לד זפלין בכך שהם שרו את stairway to heaven בהמשך לג´קי...... עוד דבר הם עשו את מלחמה שקטה - המלא, וזה היה ממש טוב.. אממ אורית עשתה שוב כאילו היא מנגנת בגיטרה והחזיקה את היד יותר מדי זמן על הבטן, אח"כ היא קצת זיינה את המיקרופון (וכל זה בזמן שהיא שרה) אממ משהו כמו ארבים דקות אחרי שהסתיימה ההופעה אורית יצאה כמעט בלי שמירה (אם הייתם רוצים הייתם יכולים ממש לגעת
) אמרה משהו כמו i love you all הם ניכנסו לואן ונסעו....

Jiglly

New member
סבבה! רק חבל

שלא הייתי שם
פחחח זיינה את המיקרופון
בבארבי, מתי שאני הייתי, אז בכלל לא היה הפרדה ביננו לבין החדר שהם ישבו בוא אח"כ.. זה היה גם מקום כזה קטן..
אז היה אפשר להכנס ולבקש חתימה... וזה מה שעשיתי!

Jiglly

New member
תיקונים.. בוא=בו

וכמובן שלא היה חייב לבקש רק חתימה.. אני מניחה שהיה אפשר להצטלם איתם והכל..

חן ה

New member
חבל"ז ההופעה......

איך הם התפרעו אני בחיים לא ישכח...... ונכון אורית כך הזמן החזיקה או את הבטן או את הגרון......, ונכון היא גם זיינה את המיקרופון!!..... חחחחחחחחחחחחח.... אבל היה גדול......, והיה מצחיק שתפסו את אורית עד שהקצין ביטחון בא לשחרר אותה וגם שתפסו לבסיסט את הגיטרה.... חחחחחחחחחחחחחחחח היה גדול!!!!!

למעלה