היי לכולם!!!!!!

Morphia

New member
אוקי אז ככה

דבר ראשון, אני פה דבר שני, אני מקווה שאף אחד לא עזב... דבר שלישי, יום שישי השלושה עשר: האמונה אומרת שביום זה יוצאות 13 מכשפות לכינוס, נפגשות ביער ומפעילות כשפי וודוו על אנשים מסכנים וחפים מפשע. אמונה נוספת גורסת שביום שישי ה 13 הערפדים יוצים לנקום את דמם ופוגעים באנשים בסמטאות חשוכות... מקווה שעזרתי ^^

היי מורפיה!!!!!!

אני שמחה שאת פה...ואני לא הלכתי...ודבר אחרון וחביב מכשפות וערפדים ביום ה13זו אמונה ממש מוזרה כלומר אין לי בעיה לפגוש ערפד או מכשפה כל עוד הערפד לא יתקרב לצוואר שלי יותר מדי ובקשר למכשפות יש לי את הכשפים שלי...וחוץ מזה זו אמונה ממש ממש מוזרה...{וכן אני יודעת שכבר כתבתי את זה!!}

Nifredil

New member
אני כאן

ויש הסבר בפנאי פלוס למה היום הזה "מקולל". אני יכולה לסרוק אותו...

ליסטה!!!!!!!!

אל תלכי עדיין...מי ממשיך את הפיק המשותף{אני כבר נהייתי אובססית לשאלה הזאת!}זו שאלה מאוד חשובה מי ממשיך את....**הנרי סותם לי את הפה** הנרי:שששששש...תרגעי נרגעת?! כן.... הנר:יופי... אז ככה ליסטה תעני לי בבקשה...

niiko

New member
בגדו בי!!! ../images/Emo10.gif

חברה שלי בגדה בי אני שונאת אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא ניסתה להתחיל עם החבר שלי! כו0 עמק!

נייקו שלום גם לך....

וחוץ מהשלום את בסיידר חברה שלך בגדה בך גם לי זה קרה פעם אחת רק שזה לא היה עם בנים פשוט היא הייתה החברה הכי טובה שלי**מזילה דמעות** והיא ריכלה עליי מאחורי הגב בפתק ואני מצאתי את הפתק הזה התקשרתי אליה והיא ביקשה ממני סליחה וסלחתי לה ובבת-מצווה שלי היא לא באה בתירוץ שהיא לא הרגישה טוב ואחר כך היא אמרה שאמא שלה לא הרשתה לה ללכת...ושוב סלחתי לה..ובסוף השנה המורה שלנו תיכננה לעשות מן דף כזה שיהיה את התמונות שלנו ופרטים ואחד הפרטים היה החברה הכי טובה שלך אז אני חשבתי שהיא החברה הי טובה שלי אבל מה מרה הייתה האכזבה שלי שהתברר שהיא בעצם אמרה למורה שהיא החברה הכי טובה של ילדה אחרת..וזה באמת פגע בי....

niiko

New member
הי...

חברה שלי... לשעבר... הייתה ה חברה הכי טובה שלי, אבל את לא יודעת מה היא כתבה עליי, ומה היא עשתה לי... בתהחלה היא אמרה לבלייר שלי, שאמרתי לה שתגיד לו שאני רוצה להפרד, והמציאה כמה סיבות. אחרי זה, היא העבירה פתק, למישהי שאני שונאת, וזה הגיע אליי, והיא כתבה שם (אני מצטטת את מה שכתוב, אבל אני משתמשת בשם בדוי, שלי ושל כל הבנות שרשומות בדף), היא גם אמרה כל מיני דברים על בנות אחרות, אני לא מצטטת את מה שהיא כתבה על האחרות זה מה שמדליין (החברה שלעבר שלי) כתבה: לנוריקו אני רוצה לספר לך כמה דברים על כמה בנות. אני רציתי לספר לך המון זמן אבל עכשיו זה הזמן התאים. כל מיני דברים על חברות שלי ושלה (כבר לא שלה...) את זוכרת שבכיתה ד´ כל הזמן אמרו על נייקו שהיא גנבת? זה נכון. פעם אחת באתי אליה, ודיברתי עם אחיה, והוא אמר לי שיש לה מין מחלה כזאת שהיא לא יכולה שלא לגנוב. נשבעת לך! נכון אמרתי לך שגנבו לי את שרשרת הפוקס שלי? זאת הייתה היא!! וככה היא המשיכה בעוד כמה דברים. עאלק חברה! אחרי זה באתי אליה עם הפתק הזה ביד. ואתם יודעים איזה תרוץ עלוב היא המציאה לי? "נוריקו החריכה אותי לעשות את זה..." נכון, כמו שדבי החריכה אותי לעשות אליי לינץ´, ושמוליסה הכריחה אותה לקחת לי את הבגדים בזמן שאני מתקלחת. ושמרי הכריחה אותה לשים לי רגל במדרגות. ושאורן הכריח אותה להציץ לי בשרותים עם יש לי מחזור או לא... כולם מכריחים אותה.... בולשיט!

יאקומו

New member
בעצם...

כשפירטת את הסיבות, היא באמת בגדה בך! ולא סתם בגדה בך (גם לי זה קורה עם חברות, אבל לא עם החברה הכי טובה!) אלא ממש ניסתה "להפיל" אותך ו"לרשת" את מקומך: בלייר (או שאת מעדיפה שאני אקרא לו מאט?
אני רק מנסה לגרום לך להרגיש יותר טוב), סיכסוכים עם עוד חברות, ואני לא יודעת עוד מה היא עשתה לך! אין לי עצות לתת לך (ואני לא בטוחה שאם בכלל הייתי נותנת לך היית מקיימת אותן...) אבל רק ת-ת-ר-ח-ק-י מהילדה-שטן הזו!

niiko

New member
יאקומו

מועצת השטנים באו אליי בתלונות שאת קיללת אותם... לא נורא, היא לא שטנית היא פשוט... פשוט &%&*&$#@#^*&% ו&^$^)^##&^ ו-*&%$%$&%@%$ ו*^$&^*() קן: או קיי הבנו את הפואנטה! ואני מעדיפה שיקראו לו מאט... תודה ששאלת, את עכשיו כאן?

יאקומו

New member
מצטערת שעניתי מאוחר...

פשוט טיילתי באתרים אחרים בשביל שהודעות חדשות יוכלו "להכנס". מועצת השטנים? מי אלו? תמונה של קיובימון שמצאתי באתר. (תמונה מ-ד-ה-י-מ-ה, לפחות לדעתי)

niiko

New member
לא נורא

מועצת השטנים, אלה כל השטנים (שמגיע להם להיות שטנים, וזה לא רק כדי לקלל אותם) שיש בעולם

Rocketshipper

New member
אנו מציגות בבכורה חגיגית!!!!!!

אני, והילה (pikachuit) לא גאות אבל מציגות בכל זאת: *תופים* במרחבי האינסוף של העולם הדיגיטלי, מרחף לו בסיס הקייזר, הוד רוממותו קן-צ´אן, ועוזרו הנאמן וורמון, מייצרים טבעות אירוסין כהות והופכים את כולם לשפחות האהבה שלהם!! מוואהאהאהא קן צ´אן: נעים מאוד שמי קן-צ´אן אני הוא הקייזר כן אני כביר! אני אדון! אני אכזר! ורמון: ואני הוא ורמון! אני הוא משרתו! עבד נאמן להוד רוממותו יחד: ושנינו יחד מתגוררים בחללית (הבסיס? P:) קן צ´אן: את רצוני על העולם הדיגיטלי אשליט! אני הגנרל...

Rocketshipper

New member
אוי אוי תמחקו את ההודעה למעלה!!!!

אנחנו מציגות בבכורה חגיגית ואמיתית כי מה שלמעלה זה בטעות!!! אני, והילה (pikachuit) לא גאות אבל מציגות בכל זאת: *תופים* במרחבי האינסוף של העולם הדיגיטלי, מרחף לו בסיס הקייזר, הוד רוממותו קן-צ´אן, ועוזרו הנאמן וורמון, מייצרים טבעות אירוסין כהות והופכים את כולם לשפחות האהבה שלהם!! מוואהאהאהא קן צ´אן: נעים מאוד שמי קן-צ´אן אני הוא הקייזר כן אני כביר! אני אדון! אני אכזר! ורמון: ואני הוא ורמון! אני הוא משרתו! עבד נאמן להוד רוממותו יחד: ושנינו יחד מתגוררים בחללית (הבסיס? P:) קן צ´אן: את רצוני על העולם הדיגיטלי אשליט! אני הגנרל... ורמון: אני הסגן אלוף! יחד: ושנינו מכבבים ב....אהה...שוף על הפרצוף? o_O

למעלה