הי...
חברה שלי... לשעבר... הייתה ה חברה הכי טובה שלי, אבל את לא יודעת מה היא כתבה עליי, ומה היא עשתה לי... בתהחלה היא אמרה לבלייר שלי, שאמרתי לה שתגיד לו שאני רוצה להפרד, והמציאה כמה סיבות. אחרי זה, היא העבירה פתק, למישהי שאני שונאת, וזה הגיע אליי, והיא כתבה שם (אני מצטטת את מה שכתוב, אבל אני משתמשת בשם בדוי, שלי ושל כל הבנות שרשומות בדף), היא גם אמרה כל מיני דברים על בנות אחרות, אני לא מצטטת את מה שהיא כתבה על האחרות זה מה שמדליין (החברה שלעבר שלי) כתבה: לנוריקו אני רוצה לספר לך כמה דברים על כמה בנות. אני רציתי לספר לך המון זמן אבל עכשיו זה הזמן התאים. כל מיני דברים על חברות שלי ושלה (כבר לא שלה...) את זוכרת שבכיתה ד´ כל הזמן אמרו על נייקו שהיא גנבת? זה נכון. פעם אחת באתי אליה, ודיברתי עם אחיה, והוא אמר לי שיש לה מין מחלה כזאת שהיא לא יכולה שלא לגנוב. נשבעת לך! נכון אמרתי לך שגנבו לי את שרשרת הפוקס שלי? זאת הייתה היא!! וככה היא המשיכה בעוד כמה דברים. עאלק חברה! אחרי זה באתי אליה עם הפתק הזה ביד. ואתם יודעים איזה תרוץ עלוב היא המציאה לי? "נוריקו החריכה אותי לעשות את זה..." נכון, כמו שדבי החריכה אותי לעשות אליי לינץ´, ושמוליסה הכריחה אותה לקחת לי את הבגדים בזמן שאני מתקלחת. ושמרי הכריחה אותה לשים לי רגל במדרגות. ושאורן הכריח אותה להציץ לי בשרותים עם יש לי מחזור או לא... כולם מכריחים אותה.... בולשיט!