היי לכולם!!!!!!

cody54

New member
היי לכולם!!!!!!

מקווה שזוכרים אותי

cody54

New member
אני לא לומד עכשיו כי

בחטיבה שלי לא לומדים ביום שישי!!!

בעעעעע מזמן לא הייתי כאן...

טוב יאללה בלי עיכובים... פרק 13?]תקנו אותי אם אני טועה[ פרק 13: החומר השחור בעע אני לא זוכר מה קרה בפרק הקודם נראה לי משהו עם גילי וגטומון חח לא זוכר לא זוכר... טוב אז נתחיל... "ג´קי!" . "ג´ייד!" . "ג´קי!" . "ג´ייד!" . "ג´קי!!!!". "לא, ג´ייד!!!!!!" . "אולי תחליטו כבר מי יהיה בתפקיד הראשי בהצגה על הדוד ואישתו היפה טורו???. יש לי רעיון אני אהיה תפקיד ראשי!. כולם ביחד: "לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!". *כולם הולכים מכות* דיי תפסיקו לריב! זה לא סיפור אלימות!!! . "הוא צודק...". "היי כולם יש לי משהו מאוד מוזר באפרופו!" . "מה זה ביומון?". "חומר שחור!!". *פתאום שומעים מוזיקה כזאת*. ]כולם מסתכלים ומנסים להבין מה זה. "אני לא חושבת שזה משהו טוב!". "אני חולק על ביומון! לדעתי זה טעים!". "אגומון אכלת מזה??????". "לא זה פשוט נראה טעים". "פיהו...". "אולי זה משהו רע???" . "ג´קי אתה מתכוון כמו... מפלצות אמיתיות?". "אהההההההההההההההההההההההההההההההה" ]ג´קי מסתובב במעגלים וצורח[ . "חח תמיד כיף להבהיל אותו" אולי ניגש לפרק חבר´ה??? טוב אני ממשיך! העיר טאונסוויל!. ]ג´קי מתעלף[ נו באמת סתם אמרתי... "היי מה קורה לחומר השחור? משהו יוצא מתוכו! אהההההה". "איזה דיג´ימון חמוד!". יא טיפש הוא רוצה לאכול אתכם!. "אהההההההההההההה". "אולי נשתמש בטמגוצ´י של ג´קי? נההההה...". "ביומון התמזגות דיגיטלית ל... פניקסמון!". "אגומון שלג התמזגות דיגיטלית ל... גריימון מלחמתי לבן!" . "פטאמון התמזגות דיגיטלית ל... סראפימון אפור!". "גטומון מגה-דיג´יגדל ל... מגנהדראמון!" קדימה כולם! ]כולם מסתערים על הדיג´ימון[ רגע שכחתם משהו! לדיג´ימון הזה קוראים פליימגהדראמון... "מה?". תבינו בסוף... גם הקוראים! ]מנופף ביד כאילו שזאת טלוויזויה ומסתכלים עליי[ ... "אש דרקון!" . "כוח שלג!". "שמיים אפורים!". "להבת ארגמן!". בום!!!!!!!!! . "אוי לא הדוד יכעס הרסנו את החנות שלו..."."אבל ניצחנו את הדיג´ימון...". ]פתאום הדוד נכנס לחנות[. "אייה!!!" . המשך יבוא.... נ.ב תודה לפליימגדראמון שנתן לי להשתמש בדיג´ימון שהוא המציא! ]בעע סיפור ארוך[ . ונכון שהיה סוף מפתיע? מעניין מה יקרה... נגלה בפעם הבאה! ביי כולם חחח

פחח פרק יפה הא? למי שקרא]חחח[

אולי תגיבו לי יום אחד על הסיפור? טוב אחרי הסיפור אני אעשה דברים אחרים.........

Digi Lista

New member
אני קראתי ו...

נראה לי שלא כולם זוכרים את הפרקים הקודמים ולכן...וחוצמיזה לא תמיד נמצאים כאן...כשהסיפור ייגמר תוכל בבקשה לאחד את כול הפרק ולצרף כקובץ וורד?כדי שאני אכניס למאמרים וכול מי שיכנס יראה!

יאקומו

New member
שאלה מגעילה והורסת חגים

יכול להיות שקסנדרה עשתה את מה שהיא אמרה? שהיא תצא מהפורום לתמיד? ואיפה גטומון?!

יאקומו

New member
יכול להיות שגם גטומון

נעלבה ממשהו? אוףףףףףףף אני לא רוצה שאף אחד יעזוב!

ליסטה!!!!!!!!

תראי יכול להיות שתראי את זה בערב אבל בכל מקרה תמשיכי את הסיפור הנה הקובץ ותמשיכי ואם לא את אז נייקו או כל אחד שרוצה!!!!

נסיון שני

הנה זה שוב אבל בעיקרון לא המשכתי את זה אז ככה ש..זה נשאר אותו הדבר וזה מחכה למישהו שימשיך את זה...

Digi Lista

New member
מה עובר עליי היום?...

כתבתי הודעה ענקית וזה לא הסכים לשלוח, כתבתי אחרת וגם אותה האפס הזה לא שולח, עכשיו סוף סוףזה שלח משהו("או אני טובה בזה...")אני מתחילה להאמין שליום שישי ה13 יש באמת השפעה(עד עכשיו דווקא קרו לי רק דברים טובים ביום שישי ה13...)

אני לא יודעת../images/Emo12.gif

אבל זה מזכיר לי...ביום שלישי כשיצאני לטיול אז חברה שלי לא רצתה לצאת בגלל שאם אני לא טועה זה היה ה11 מתי שהתאומים נפלו או שזה היה ביום רביעי בכל מקרה אז היא לא יצאה כי היא פחדה שהערבים יעשו משהו וזה היה ממש מצחיק כלומר כולם אמרו לה שאם כבר משהו קורה אז זה יהיה בארצות הברית...

Digi Lista

New member
שאלה טובה...

וההסבר ארוך מאוד ואני מנחשת שירוחם יעשה כרגע בעיות אז אני אסגור אותו(אנתק מהחשמל לגמריי), ארביץ לו, אלך לראות דיג´ימון ואם מישהו אחר לא יסביר עד שאני אחזור אני אסביר בהרחבה...(זה לא ממש קשור לפורום, אבל אם כבר זה עלה...
)

למעלה