היי לכולם

itay Jerusalem

New member
היי לכולם

הכרתי מישהי פלוס 2 לא נשואה ,יש בן זוג החליטו על פרידה ,השאלה שלי מהי המשמעות מבחינת הילדים והאשה שנמצאים במסגרת של בני זוג ללא נשואים עם ילדים.
מהן המשמעויות מבחינתי מכך ?
האם הקשר שלי איתה יכול להפריע ,ראוי לציין שעוד לא נפגשנו ואין כרגע פנטזיות משותפות ,אני גם לא רוצה להיות זה שממתין בתור או להתערב או להרוס משהו !
מה דעתכם?
תודה לכם

yf50

New member
עוד לא נפגשתם ואתה כבר מודאג מהקשר עם

הילדים?
הסיפור שלך לא נורא ברור, אבל בכל מקרה לטובת הילדים, תשאיר אותם מחוץ לתמונה עד שהקשר שלך עם האמא שלהם יתהדק.
הם מספיק מבולבלים מהפרידה של אמא שלהם.
ובכלל, אם הקשר שלה רק הסתיים עכשיו, אתה סוג של "ריבאונד", אז לא יהיה עתיד מי יודע מה לקשר הזה...
קח את זה בחשבון.
הדבר האחרון שכרגע צריך להדאיג אותך, זה הילדים שלה.
שמור מהם מרחק, ותראה עם הקשר עם האמא בריא וטוב.
יש לך עוד הרבה זמן לפני שתגיע ליחסים שלך עם הילדים שלה...

itay Jerusalem

New member
היי לך

זה רק התחלה ,נראה אך זה יילך!
ייתכן ואני רק בשביל שהיא תוכל לשפוך את הלב מה שנקרא?
מורכבות מה שנקרא ,אעדכן אתך מה שנקרא אני לא מאוהב או משהו דומה ,הניח לקשר בינינו ומה שיקרה יקרה !
השאלה היא האם אני צריך להיות חלק מהתהליך הפרידה חלוקת רכוש וכו כידיד או מועמד לחברות?
תודה לך

yf50

New member
תגיד, אתה עו"ד לעניני משפחה? מטפל זוגי?

סתם גרוש? מה יש לך ליעץ ולהיות חלק מתהליך הפרידה?
קח את העצה של Daniels מתחתי, ותברח...
אל תכניס ראש בריא למיטה חולה.
קשר שמתחיל ככה, לא יגיע רחוק.

itay Jerusalem

New member
היי

זה פשוט ממש התחלה,היא ברשימה אצלי בפייס הייתי בטוח שהיא רווקה ,זה כזה התחלה השיחות הראשונות ז היא אמרה שהבן זוג הפלוני אז אמרתי את נשואה פרודה גרושה?
אז היא אמרה שהם לא נשואים ,אז כאילו נפל האסימון גרים וחיים כבני זוג ולא כנשואים שיש הבדל.
בכל אופן אני שמח להקשיב לה כותל ולהתערב אני לא ,ונראה מה יהיה מבטיח לעדכן.
שהיא אמרה לי שיש ילדים הייתי בטוח שהיא גרושה ולא רשמה בפייס ,כמה חשוב נשים יקרות תרשמו הכל האודות בפייס שנדע פשוט צודק לא?

ערב מהנה:)

d a n i e l s 5

New member
"רותם את העלגה לפני הסוסים "

עוד לא נפגשתם , ממליצה גם לא להיפגש :))

תן לה לסיים את תהליך הפרידה , ואז תראה מה קורה
אם בכלל .

עליך נכתב " רותם את העגלה לפני הסוסים "

itay Jerusalem

New member
היי

זה פשוט ממש התחלה,היא ברשימה אצלי בפייס הייתי בטוח שהיא רווקה ,זה כזה התחלה השיחות הראשונות ז היא אמרה שהבן זוג הפלוני אז אמרתי את נשואה פרודה גרושה?
אז היא אמרה שהם לא נשואים ,אז כאילו נפל האסימון גרים וחיים כבני זוג ולא כנשואים שיש הבדל.
שהיא אמרה לי שיש ילדים הייתי בטוח שהיא גרושה ולא רשמה בפייס ,כמה חשוב נשים יקרות תרשמו הכל האודות בפייס שנדע פשוט צודק לא?

זו טעות של מתחילים

נתקלים בבחורה עם בעיות, מחפשים איך לפתור אותן.
עזוב, נו. יש הרבה דגים בים.

אם יש שם בן זוג

והם רק החליטו על פרידה
לדעתי הדרך עוד ארוכה עד שהיא תהיה פנויה רגשית, פיסית ופרוצדורלית להתחיל באמת משהו חדש ונקי
אני חושבת שמיותר כרגע להתחיל אם אתה באמת רוצה משהו רציני

itay Jerusalem

New member
היי

אז תהיה כרגע אוזן קשבת

אולי בהמשך עוד כמה הטבות על הדרך,
לא חושבת שכדאי לך לבנות על זה כרגע לקשר זוגי רציני
שיהיה בהצלחה!

למעלה