היי לכולם..

הטיZרית

New member
היי לכולם..

יש לי היסטוריה לא קטנה עם המייפל... אבל בכמה שנים האחרונות לא יצא לי לשחק בכלל
היום נכנסתי פעם ראשונה אחרי לפחות 4 שנים .. הכל חדש ולא מוכר.. הלכתי לאיבוד לגמרי...
אם יש פה במקרה מישהו מסקניה שרוצים לשחק איתי ולהסביר לי מה הולך שם... כי ממש אין לי מושג.. אני אשמח
יש לי BM 136 ועוד כמה מיולים בכל מיני רמות עד רמה 50 נראה לי קוסם מוזר כזה..
אז אם למישהו בא לשחק איתי אני אשמח לקבוע זמן ולהכנס למשחק.. קצת מוזר לטייל לבד בעולם של המייפל בלי לדעת מה בא לי בכלל לעשות :)

מצטערת, אני מברה \:

אני יכולה להמליץ לך על הבלוג http://shakar96.wordpress.com/
הוא כותב בפירוט על כל עידכון לKMS ולGMS, החל מהביג באנג, שזה לדעתי היה השינוי המשמעותי ביותר ב4 השנים האחרונות שלא היית במשחק

ברוכה השבה

אם אני לא טועה היית איתנו תקופה ונעלמת..... מצטערת אני מברה כך שלא יכולה לעזור הרבה

הי. אני זוכרת אותך.

יש כאן כ 5 שחקנים מסקניה ועוד כמה סמויים שעדו שולח לכאן....

אני מצטרפת להמלצה לקרוא קצת על מה שהיה במייפל כשלא שיחקת. המשחק מאד מאד מאד מאד מאד השתנה. ואני לא חושבת שיש מישהו שמסוגל לשבת לסכם לך את כל השינויים האילו. תצטרכי ללמוד אותם לאט לאט. גם אנחנו למדנו להסתגלנו לכל השינויים לאט לאט.

מה זה נקרא " לשחק איתי" ? (שואלת ברצינות, לא בציניות)

לי למשל יש כמעט 3 דמויות דרגה 200 (הקוסמת שלי 199 98.56% עוד שעתיים כשאנשים יתחברו אעלה אותה ל 200)

יש לי דמות דרגה 164 שאני מאמנת..... את תגלי שעולים עכשיו דרגות מאד מאד מהר.

אני לא יודעת מה את אוהבת לעשות אבל אני לא משחקת "עם מישהו" בדר"כ, אני עושה ראנים של בוסים (לרוב לבד. אבל אם צריכים אותי אני מצטרפת לפארטי) אני עושה קצת PQ ....

את יכולה להצטרף לבאדי ליסט שלי ואם יהיו פעילויות מעניינות שאעשה ותרצי להצטרף, את מוזמנת. אני לא יודעת מה את אוהבת לעשות.

אני לא יודעת מה זה נקרא " לטייל בעולם מייפל". כשבא לי "לטייל" אני הולכת לטייל בשוק בסקניה לראות מה קורה.... את יכולה להתחיל את הסיבוב שלך בטיול בשוק. אפשר ללמוד מזה המון .....

את מוזמנת להוסיף או את הדימון סלייר שלי או את הפאנטומית שלי. אם תסתכלי קצת בפורום תמצאי את השמות שלהן במשחק....

מ י ל ר

New member
יש מלא דברים שהיא בטח לא יודעת

כמו שהיום אין מה להתאמן על מפלצות רגילות, רק במקומות מסויימים
רוב המפות אימון נטושות של הרמות הגבוהות, ורוב המפלצות מתות ממכה אחת.
אי אפשר אפילו לטייל בעולם המייפל כי לרוב יש אבן טלפורט.. עולם המייפל ניהיה עולם מאוד קטן שכול מפה נגישה..

קטונתי מלהשלים לה 4 שנים....

היא תלמד הכל לאט לאט.

מה שהזכרת זה רק קצה המזלג.... מה עם המקצועות למשל ?

אם מישהו מתנדב, הוא יכול לשבת לסכם כאן 4 שנות מייפל.... לי אין זמן לזה. (וגם לא כח או חשק).

אם יש שאלה ספציפית, אני תמיד שמחה לענות ולעזור.

הטיZרית

New member
היי

לשחק איתי.. לטייל איתי במפות ולהסביר לי מה הולך שם
טיילתי קצת היום אבל כל המפלצות שם באמת מתות ממכה אחת וזה כבר לא כזה מעניין
לקחת מטוסים והמפות שונות לגמרי...

xxTherionxx

למעלה