היי לכולם!!!

א ו ר1

New member
היי לכולם!!!

היום אני ובעלי הולכים לגישור על מנת לערוך הסכם גירושין, אני כל הבוקר מבולבלת ומתוחה, וככל שקרבה השעה גם מתחילה לכאוב לי הבטן, לקחתי בבוקר כדור הרגעה ואני אקח עוד אחד לפני שנלך... קשה לי כל כך חברים שהלב שלי מתפוצץ
אני זקוקה לעידוד והרבה חיבוקים... אם יהיה לי מצב רוח בלילה אני אעדכן אתכם. ביי אור

היי מתוקה שלי...

תהיי חזקה! הרי דיברנו על זה ביום שישי....שתמיכה יש לך מפה עד להודעה חדשה החלטת משהו...ובמקרה שלך הוא הכי נכון והגיוני.... זה עובר...אם הזמן ברור שאת לא תתעוררי מחר כאילו דבר לא קרה...זה כואב!!!! מאוד!!!!!!! אך זה שווה.....שמעת את אל מונית מה אמרה... יותר טוב לך להיות לבד מאשר להיות איתו והיחס המשפיל הזה שעברת יום יום... כשתלכי לגישור תחשבי על הדברים שאמר על הדברים שעשה...על כל מה שבעצם נתן......וכשתראי באמת שהדברים רק שליליים...תביני שזה הדבר הנכון לעשות. ויותר טוב מוקדם מאשר מאוחר..... שולחת לך נשיקה מתוקה....תהיי חזקה..אוהבת מאוד וכשיהיה לך החשק והסבלנות תעדכני...אל תלחצי. מקסימושששששששששששש

מחזיקה לך אצבעות

גם בידים וגם ברגלים. זה קשה, נכון, תחזיקי מעמד, ותאמרי לעצמך כל הזמן שאת עושה את זה בשביל שאחרכך יהיה לך טוב יותר. אלף
ים ו
ות

אור, ואיך את מרגישה עכשיו?

אחרי הפגישה הזו? אל תתיאשי, גם כשהדרך קשה, זכרי תמיד שאת הולכת למקום טוב יותר, למקום בו החיוך שעל הפנים שלך יבוא מבפנים, את הולכת להיות החברה הכי טובה של האדם הכי מיוחד - של עצמך. וכשאת עושה משהו טוב לעצמך, החיים שלך ייראו הרבה יותר טוב. זכרי שוב (אמרו את זה קודם לפניי, לא משנה) את לא לבד.

DREAM111

New member
היי אור

שולחת לך
למרות שהיית צריכה אותו אתמול. מקווה שעבר לך ביתר קלות משחששת.

אור יקירתי

אני מקווה שהלך לך אתמול הכל בסדר, ושהכל התנהל כרגיל ובשלווה.... ותזכרי הכל לטובתך, אוהבתתתת אישה יפה.

א ו ר1

New member
אז ככה....

שיחה ארוכה ארוכה והרבה בלאגן וויכוחים על סכום המזונות. שום דבר לא נסגר חוץ מהכיס של הקמצן הזה.. וזהו, אני מקווה שזה יגמר מהר , ביום חמישי חוזרים שוב למגשר.

yogibear

New member
מאחל לך הרבה בהצלחה

ואם אפשר לגמור תקופה קשה גם בפשרה קטנה ( כספית) תגמרי, כסף לא שווה את החופש שלך. אין דבר יותר יקר מהחופש וההרגשה הטובה שלך. בהצלחה שוב

רוז בת 37

New member
דלת אחת נסגרת ומיד חדשה נפתחת

בהצלחה המון חיבוקי עידוד יה אנורקסית של הפורום

למעלה