היי לכולם!!!!!

נועה1990

New member
היי לכולם!!!!!

אם שמתם
קוראים לי נועה ואני חדשה בפורום אז אני מקווה שהוא מעניין כי אני נורא אוהבת מכושפות
ובעיקר את אליסה מילאנו החמודה אז אני מקווווה שאני אשת
פה אז נתראההההההההה בייייי
נועה

Adrienne

New member
היי נועה! מה קורה?

תהני! את בת 12 בערך אם אני הבנתי את שמך נכון. הבנתי אותו נכון? ועוד מעט תהיה פה הודעה מהוגו - תסתכלי בהודעת המנהל, את לא חייבת אבל זה עדיף. ואני ממש משועמם ראיתי עכשיו באפי ואני שונא את השחקן שיש שם אני לא יכול להסתכל עליו אז אני כנראה מפסיק לראות באפי וזה לא מעניין אתכם כל כך אז זהו!

HuGo Hell

New member
ברוכה הבאה :) ../images/Emo1.gif

אוו קיי.. ברוכה הבאה! אני מקווה שתשתלבי
ותקראי את "הודעת המנהל/ת" (אם את חדשה בפורומים.. וגם אם לא מאוד מומלץ) ומשום מה כולם אוהבים פה את אליסה (
) אבל התחלתי לאהוב את הולי.. בעונה רביעית היא ממש יפיפיה (וגם בעונה שנייה ושלישית) (אני מקווה שאת יודעת לשרשר ולסמן ספוילרים... אם לא תקראי מהר את הודעת המנהל/ת
)

buffgirl

New member
היי. תהני ואל תשימי לב לאיתמר../images/Emo80.gif

הוא קצת.... איך ךשים את זה בעדינות,
כזה.. קצת לא בסדר... לא סתם אני פשוטכועסת אלי מהמפגש.. אל תשימי לב...

Adrienne

New member
ואיך היא אמורה לדעת מי זה איתמר?

אני איתמר! יוהו! כאן!
דניאלה, טוב לראותך, למה כעסך?

buffgirl

New member
אתה יודע מה, אני כבר לא כעסתי../images/Emo80.gif

עליך. עד שקראת לי דניאלה! אף אחד, ואני חוזרת אף אחד לא קורא לי דניאלה! קוראים לי דניאל ואני חושבת שהבערתי את עמדתי בנושא שמי שיקרא לי שוב פעם דניאלה יחטוף מכות! עכשיו, אני יודעת שזה קשה לך איתמרוש, כי אתה צריך לטפס על הקירות, ולהציל את הים ועוד שיישאר לך זמן ללכת ולשחק עם חברך הטוב גורדי בגן המשחקים שלכם (כבר הזכרתי שיש לי אח קטן?), אבל תנסה לעקוב אחרי... אני ד-נ-י-א-ל ולא דניאלה
ראו הוזערתם!

Adrienne

New member
דניאלה זה שם יפה!../images/Emo163.gif

איזה כיף היה בממדיון אני שרוף כמו אש, אפילו יותר!

buffgirl

New member
אולי, אבל לי קוראים דניאל. ../images/Emo80.gif

ומתי היית במימדיון?

Adrienne

New member
הייתי היום בבוקר, תודה על ../images/Emo163.gif

ההתענינות. ד"א ספ, אולי אני לא אבוא היום, אבל זה אולי לא בטוח. ותעשה אותו עם העפות. אותו = את המשחק וחם לי וגררר ודריברים לvoodoo העמצבן הזה מעצבנים אותי. אבל זה לא מעניין אתכם בטח.

buffgirl

New member
יש לך voodoo../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif חחח... ../images/Emo80.gif

זה חרא של כרטיס מסך!!!!

Adrienne

New member
ואני גיליתי את זה בדרך הקשה, קניתי

אותו. אני מתכנן לקנות Geforce 2 64 מ"ב עם TV OUT אבל אני רוצה לקנות גם מצלמה דיגיטלית ובמחיר של שניהם אני אוכל לקנות מחשב חדש. והשיחה הזאת ממש לא קשורה לפורום.

למעלה