היי לכולם !

היי לכולם !

נעים לי להצטרף ...;) שאלונת קטנה ..... מה הבדל הגילאים שצריך ליהיות בין הבחור לבחורה ? ואם יציעו לכם מישו מושלם שגדול מיכם בכמה וכמה שנים ... אתה תורידו ?? ועוד משו .... מרתיע אותכם (הבחורים) לצאת עם בחורה יותר גדולה ממכם ? טאנקס יום מדהים ומהנה.....

קליט

New member
שיר, ברוכה הבאה ! :)

שאלת 3 שאלות רציניות . *זה לא בדיוק ענין של צריך/חייב , יש גילאים מסוימים שמנסים לעמוד בו - וכל אחד לפי ההשקפה שלו בענין, זה גם תלוי ברמה של ההצעה שמציעים, בבגרות ובגיל של 2 הצדדים, ברצון להתחתן כבר, עד כמה אנחנו מבוקשים בשוק השידוכים, וברצון ונכונות להתגמש קצת בדברים האלה . *הבדל של מעל 10 שנים בין בני הזוג זה כבר מצריך שיקול דעת רציני ביותר . שוב, בגילאים צעירים יש הבדל ענק למשל ; בין בחורה בת 18 לבחורה בת 25, ומאידך -בין בחורה בת 30 לבחורה בת 37 אין הבדל רציני כל כך . . .

הבנתי...

אז הגיל לא כל כך משנה לידברך ... אגב.... הורים של חברה שלי יש ביניהם 10 שנים הבדל והם נפלאים יחד ....!

קליט

New member
תמיד יש לבחון את כל התמונה

יש בנות שלא ירצו בחור בוגר מהם ב 3 שנים, ויש שלכתחילה הן מחפשות שהוא יהיה בוגר מהן לפחות ב 5 שנים . *קשה לי לקבוע את הדבר במסמרות, אבל ברור שזה דווקא דבר שאפשר להתגמש בו במידה מסוימת

קליט

New member
אגב, בדור שעבר היו לאנשים צרכים ודרישות מועטות יותר

זה היה דור שונה . יתכן שהיום הבדל של 10 שנים הוא ענק, וזה עלול לא לעבוד טוב . *בכלל, דוגמה אחת אינה מעידה על הכלל

תגובה

ראיתי בספר בשם הרב שך שבחורה יכולה להיות גדולה מבחור אפילו בשנתיים ואם זה מתאים זה בסדר.
ובחור יכול להיות גדול מבחורה אפילו ב10 שנים וזה בסדר.

למשל לי אישית ,לדעתי לא תתאים מישהי גדולה ממני בשנה שנתיים.

זה טוב....

אך זה לא קשור לגיל.....יש אחת שתהייה בת 30אך לא תהייה בוגרת!
אני לא אוהבת אתזה שגברים יכולים להיות יותר מהבחורה ב10שנים,והבחורים עושים פרצוף כשמציעים להם בחורה שנה מעליהם!זה לדעתי יותר רצון לשליטה!

עזוב רבנים

גם אצל הלא דתיים ככה,זה משהו אוניברסלי!
אני פמיניסטית לייט!.....(=
אבל אין קשר....

בדיוק..

אצל כולם זה ככה .. אז למה?
כי זאת האמת על פי רוב [יוצא מן הכלל יש תמיד] , קחי בחור ממוצע בן 30, הוא יסתדר עם בת 20 [לא בגלל היופי] הרבה יותר מעם בת 40 שהוא יקרא לה אמא.

ובחורה

לא תקרא בהפרש של10שנים לבחור "אבא"?
אז מה קרה בין כה כולם קראו לנשים שלהן אמא לאחר בוא הילד בראשון

אולי זה מוזר

אבל הכל בא מהראש המטופש שלנו.......שחושב שרק לבנים מותר להיות שמנים,גדולים ב10שנים,מכוערים,
והבנות תמיד צריכות להיות צעירות,יפות,ורזות.....
פשוט מוח מעוות!

Lיבי

New member
תיזהרי מזה..

אני מכירה זוג שההפרש היה 3 שנים ושמונה חודשים לטובת הבעל וזה הלך טוב
ולעומת זאת זוג שההפרש היה 3 שנים ו-9 חודשים וזה כבר לא עובד טוב.
--
אם אני חושבת טוב, יצא לי להכיר זוג מוצלח עם 8 שנים הפרש (לטובת הבחור)
ואפילו זוג מוצלח עם 5.5 שנים הפרש (לטובת הבחורה)
--
אולי...
זה לא הגיל אלא ההתאמה?
אולי יש זוג בגיל של 2 לטובת הבעל כמו בספרים, ולא עובד טוב?
אם כך... אולי הצלחת הנישואים לא תלויה בגיל אלא בדברים אחרים?
---
נסי לחשוב בכיונים אחרים - תקשורת טובה, איכות האדם , בגרות, התאמה, כבוד הדדי
רמז - המדדים האמיתיים לזוגיות טובה
---
יודעת מה.. לכי תראי למה את אומרת לא
--
בכל זאת מסקרן.. בכמה הפרש מדובר?

למעלה