היי לכולם

Hagay35

New member
היי לכולם

היי התקשרתי לידידה שלי כרגע היא אמרה שהיא פתאום חשבה עלי והטלפון היה רוטט בתיק והיא לא ראתה את המספר ,האמת שלחתי לה הודעת אס אם אס בבוקר אך זה נקרא מהיבט המיסטי אינטויציה ?

ב. היום יצא לשמוע תוכנית ברדיו לב המדינה עם אוריה ותהיתי אך היא ממליצה להחליף שמות ועין הרע על פי הקבלה וכל השיחה היא מובילה שאחרי השיחה יצרו איתה קשר להמשך טיפול האם זה לא מסחרה?

ג. היום קראו לי בכף היד עד כמה יש אמת הבנתי שזה יותר אמיתי מהטארוט ואסטרולוגיה כי זה אני מה שנקרא ,ככה היא הסבירה זאת אחת בשם הדסה חביב שהייתה שם.
אשמח לדעתכם תודה וכל טוב.

IBP1

New member
היי חגי

1. תוכל לפרט למה התכוונת בתחילת דברייך לגבי האינטואיציה ?

2. חגי ,אם אני אחליט לקרוא לך יהודה או חיים או יעקב זה ישנה אותך במשהו ,אתה פתאום תהפוך להיות מישהו אחר ? מהיר יותר ,גבוה יותר ,ג'ינג'י ? התשובה היא לא . השם לא ישנה אותך ,מי שעשוי לשנות אותך בלבד הוא אתה כשתחליט לבצע שינוי פנימי .גם אם תישאר תחת השם חגי ותרצה ליצור שינוי אתה תשתנה כפי שתרצה ותוכל לשנות את עצמך ולא שמך...

3. כל כלי החיזוי והניבוי הקיימים אינם מנבאים עתיד ,מי שאומר אחרת מטעה. הם מנתחים את אופיו של האדם וחייו על פי ניתוח אופיו של האדם ויחסו לחייו. אדם הרגיל למשל לשתות לשוכרה כל יום יהיה שיכור גם מחר ,אם הוא אינו מוכן להביא לשינוי בתוכו. השינוי מתחיל בתוכנו ,רוצה שינוי ?! שנה מבפנים ,תאמין בעצמך ,תאמין שאם תשנה את עצמך אתה עשוי להביא למשב רוח פנימי שיחולל בך סערה שתביא אותך לנהוג אחרת.
עד שלא תביט לתוכך בפנים ותקיא מתוכך את מה שמביאך להמשיך בחייך כפי שהם ,שינוי לא יגיע סתם ,פתאום כבמטה קסם.הסבירות לכך היא קלושה מאוד.

Hagay35

New member
היי לך

המון תודה לך ידידי.
הבנתי מימנה שהיא חשבה עלי באותו רגע כי שלחתי בבוקר אס אם אס , ואז הטלפון היה על רוטט אצלה בתיק והיא ראתה את המספר שלי ולא ידעה להסביר את זה.
ב. לקחתי את הקריאה בכף היד ככלי לחיזוק אני בוטח בקדוש ברוך הוא ,זה חיזק ועודד אותי מה שהיא אמרה המשכתי בחיי.
תודה לך ידידי

גל סופר

New member
מחליפה שמות ע"פ הקבלה?

זו הטענה שלה?

על כל טענה כזו שלה, אני יכול להביא לך עשרה טיעונים מתוך כתבי יד העוסקים בקבלה למה אין להחליף שם.

אם יש משהו שאני לא אוהב, זה שאנשים מדברים על דברים שאינם מבינים בהם דבר או חצי דבר, או אנשים שמדביקים תווית של קבלה לכל דבר. אני מזמין את אוריה, במידה ותראה הודעה זו, לדיון עימי בנושא. אני לא בטוח עד כמה היא יודעת שהיא טועה.

Hagay35

New member
היי

אתה צודק הבעיה היא מי הולך זה נשים בעיקר ואנשים מדוכדכים ,גם אני שהלכתי הייתי ביום ריגשה כזה ,ופשוט חבל מצוקות של אנשים צריך לעזור ברוחב לב ולא למשוך אותו בכדי לחלוב אותו.

הבעיה היא התוכניות האלו זה יחסי ציבור וכו מערכת משומנת וכו.
אני מכיר אחד שעלתה על טעותו של נמורולוג שוקי גבאי ואל תשאל כמה מכתבים מעורכי דין שלו קיבלה וכו ,לפעמים עדיף לא לדבר ולפנות לגורמים המוסמכים.
שולח לך מסר

IBP1

New member
חגי , עפ"י הקבלה מטרתו של האדם בעולם זה

היא עבודת השם .כל הדברים האחרים הם דרכים להגיע לעיקר זה. שכן עפ"י התפיסה היהודית העיקר הינו הקב"ה וכל יתר הדברים הם שלבים בדרך לעבודת השם.

Hagay35

New member
היי

תודה לך ידידי .
שאלה הקשורה לגינון פיזרתי שנה שעברה 6 שקים קומפוס בגינה לא הפכתי את האדמה מה שנקרא ,בעבר הפכתי כל שנה.
איזה חומר דשן טבעי ניתן לשים בגינה לעצי פרי ולצמחי תבלין? זאת אומרת אני רוצה לקפוץ לרפתות לקחת משם צואת פרות וכו.
מה דעתך?

IBP1

New member
צואת פרות הוא אחד ממזהמי המים והסביבה הכי

חמורים שיש ולכן ראשית יש לעבד אותו ולהחלישו .יש ליבשו ואז לערבב אותו באדמה ולהשאיר בחבית בצד עד שהתולעים והחיידקים יסיימו את תהליך העיכול של החומרים האורגניים בתוכו.
הדרך להבחין זאת הוא באמצעות ריח המתאן המופק ע"י החיידקים המצויים בצואה.
אתה יכול להכין קומפוסט ביתי מכל שיירי הקליפות של הפירות והירקות של הבית .
יש המוסיפים בשלבים מסויימים פחם מדורות ואו אפר על מנת לחסל את הבקטריה והחיידקים כדי שהפירוק יתבצע במעין שחרור איטי ....

Hagay35

New member
תודה ידידי

איזה קומפוסט מומלץ לשים על האדמה ולראות שינוי בגדילה של עצי פרי וצמחי תבלין?

IBP1

New member
אם אתה מחפש גינון ירוק ...נסה ביו-קומפוסט....

פיה 61

New member
הי חגי

1.מה שנקרא איטואציה ...
2 עדיף לא להחליף את השם איתו נולדת רק במידה :יש הגורסים
1 אתה נקרא על שם של אדם שמת מוקדם או ממחלה מסוימת מוקדם ..
2 אתה בן 40 ועוד לא היתחתנת ...
3 אתה מרגיש שיש מעין חסימה במזלך עדיף להתיעץ עם מומחים בדבר ..
אפשרי גם להוסיף בנוסף לשם גם שם נוסף לחיזוק ..
שם של אדם = מיצג בדרך כלל את האופי שלו ..
אבל
לא את הגורל שלו ..
ג גם בכף היד הקווים משתנים ולא קבועים כלל
ובכלל את העתיד אי אפשר לחזות מראש ..
היות ותלוי באדם לאיזה דרך ינתב את חייו ..

Hagay35

New member
היי לך

המון תודה לך היא פשוט עדכנה אותי על כך ,ששמעתי את המחיר לכמה צילומים שהיא צריכה לצלם אותי לפייס אז אולי זה הצגה שלה או לא יודע מה :)
ב. נכון שמעתי שאסור לקרוא על אדם שמת צעיר וכו.
ג. אני לא חושב על חילוף שם מה השם שלי אומר לדעתך חגי? שאתה רווק מאוחר ואני אדם מאמין ובבטח בבורא לגמרי,ופשוט אתה אומר לעצמך אולי נעשה לי משהו לא בכונה אולי בכונה ,שאלת גם רב עיר והוא אמר לי לדוגמא אם אב מקלל את בנו והוא לא לוקה בנפשו ירא שמיים ונבון מקלל את בנו ברגע של כעס ,מהשמיים מענשים את הבן ,אני ואבי זל לא הכי הסתדרנו וזה חבל פשוט ,שלא חווה משפחה נכונה ואוהבת,ואז אמרתי לעצמי אולי מענשים אותי בגלל אבי ,ולכן כשרווקים מאוחרים מתחילים לחשוב כל מיני אני מוחמא מחוזר וכו ולא צולחת הדרך עד כה.
ד. היה נחמד לשמוע קראיה בכף היד 70 שח לא הרבה קבלתי חיזוק והמשכתי הלאה.
תודה לך

פיה 61

New member
חגי

אין שם שהוא לא טוב ..
ח = מראה על משפחתיות נאמנים לבית ולמשפחה ..
ג = מחפשים מרחב אוהבים אנשים אוהבים לעזור יש להם כוח נתינה ..גמילות חסדים
י = חכמים יכולת חשיבה גבוהה ..

השם שלך מעיד על תכונות : אדם חברותי לבבי בעל חוש הומור כישרוני ניראים צעירים לנצח ..
דמיונים יצירתים ואופטימים ..
חברים טובים מערכים יושר בעלי נתינה וגמילות חסדים ..
בורחים לעיתים מהיתמודדות והחלטות קשות
קשה להם לעיתים להחליט קשה להם עם חוקים ומסגרות ..
אוהבי מרחב וחופש ...

Hagay35

New member
היי לך

המון המון תודה לך נשמה טובה .
קריירה עד כה לא צלחה הדרך כנל בזוגיות מוחמא ומחוזר המון בעזרת השם הכל לטובה .
תודה לך וסופ"ש נפלא.

פיה 61

New member
חגי

לכל דבר יש את זמנו ויעדו ..
מקוה שהקרירה תצליח בהמשך וגם הזוגיות ..
המשך שבוע נפלא ..

למעלה