היי לכולם

רונה55

New member
היי לכולם

לא מבינה למה התגובות שלכם ככ קיצוניות ומוגזמות סה"כ לא דיברתי חלילה עליכם ולא כלום דברתי על התמונה בלבד!!!!!!! לא היתה כאן שום כוונה לפגוע באף אחד שיהיה ברור ואל תנסו ישר לתקוף מה זה ממש לא יפה לא היתה כאן שום כוונה רעה בכלל ולא דברתי כאן על אף אחד בפרט. בכל מקרה אם משהו/י ניפגע מדבריי אני מתנצלת למרות שניראה לי שלא הבנתם אותי. תקראו את ההודעה של הבחור הדביל שליכלך ועליו תרדו למה עלי??????????הרי אני בדיוק כמוכם שמנה!!!!

היי רונה...אני חושבת

שהכעס היה די צפוי , הרי רובנו נלחמים כל הזמן נגד הרעיון שיגדירו אותנו כלא נורמלים , וברור שלא דיברת חלילה על מישהו מהפורום,אלא רק על האיש מהתמונה , רק אולי שכחת שחלקנו נראים כמעט או ממש כמוהו? יום טוב

רונה55

New member
../images/Emo93.gifטוב סליחה../images/Emo52.gif

ממש מצטערת סורי!!!!!!! אוף עכשיו אני מרגישה ממש חרה..... לא התכוונתי בכלל

Satori

New member
תראי,

זה שאת שמנה או עצובה או עשירה או יפה או מצחיקה או מלאה בכוונות טובות, לא נותן לך שום זכות להגיד משפט כמו תרדו עליו ולא עלי כי הרי אני שמנה בדיוק כמוכם. זה אפילו יותר פוגע. ואני חייב להגיד לך שהתגובות שקיבלת לא היו קיצוניות ומוגזמות בכלל ! הן היו תגובות אמיתיות, כנות, ועדינות. אני לא הגבתי רק בגלל שפחדתי שהתגובה שלי לא תהיה עדינה מספיק ואני עוד עלול לפגוע בך. לפעמים אני חולם, וחושב שיש מקומות טובים יותר, אנשים טובים יותר, וכנראה שאני צריך להיזהר. כי מה שקרה כאן בהחלט עשה אותי עצוב...

DREAM111

New member
סטורי יקר

מקווה אני שרונה למדה מטעותה ועוד יותר מקווה אני כי אתה תחזיר במהרה את
ולא תהיה

Satori

New member
חולמת שלי,

אנשים "קופצניים" כמוך הם אלו שיחזירו לי את החיוך... זה מזכיר לי שלפני כמה זמן דיברתי עם זיסי, ואמרתי לה שאולי גם אני יהיה שמן בעתיד, אז היא אמרה לי שילד כל כך קופצני כמוני לא יכול להיות לעולם שמן... קיפוצים נעימים !

למעלה