היי לכולם...

היי לכולם...

אז ככה, השבוע פגשנו את הפונדקאית המקסימה ביותר!!!! אין לי מילים, אני ובעלי התרשמנו מאוד- משתפת פעולה ועם נכונות אדירה להכל!!! אז נשארה לנו ועדה ועוד כמה בדיקות ואז לצאת לדרך באמת!! מתפללת שילך חלק וטוב ושנוכל לחבוק ילד/ה בקרובבבבבב שבת שלום לכוווווולםם

מירבי*

New member
בהצלחה יקירתי

אני מאושרת בשבילכם. הפונדקאית שלכם בהחלט מקסימה ומאוד מחוייבת, היתה אוירה נפלאה בפגישה ביניכם ואני בטוחה שיהיה לכם תהליך נעים ומוצלח. בהצלחה

היי תותית!!

שמחה לשמוע שפגשתם את האחת.... המון המון המון בהצלחה. עוד קצת בירוקרטיה ואתם בהריון!

תודה רבה!!

תודה... אמן ואמן!! יש לי שאלה למי שמבין... היינו אצל הרופא והוא דיבר על זה שהוא ממליץ החזרה אחת בתור התחלה, האם הריון תאומים והחזרת שתי ביציות יכולה להוות סיכון גדול יותר?? מה הייתם\ן ממליצים\ות???

hope4good

New member
זה מה שאנחנו עשינו

החזרה ראשונה של עובר אחד. זה נשמע מאוד הגיוני ואחראי (מהסיבות שציינת) רק תזכירו לו שאתם לא כמו מטופלי פוריות "רגילים" , ההסכם והאישור הם למס' נסיונות מוגבל.

מחכה1

New member
זו החלטה שצריכים לקחת יום לפני ההחזרה

או ביום עצמו. החזרת 2 עוברים לא מבטיחה שייקלטו שניהם.. או אפילו אחד. מחליטים לפי איכות העוברים ולפי הגיל. כעקרון אם האיכות גבוהה ופונדקאית צעירה, החזרה של 1 זה הגיוני אם לא רוצים בשום אופן להסתכן בהריון תאומים (שאכן קשה יותר).

למעלה